Pau Riba serà el plat fort de la Festa Major d’Argençola

31

Des d’aquest divendres i fins diumenge, pels volts de Sant Llorenç, patró del municipi, Argençola celebra la seva Festa Major.

La Festa està organitzada per l’Ajuntament i la Jove Comissió de Festes d’Argençola.
Els actes començaran aquest vespre a partir de dos quarts de 9 amb el Pregó. A continuació el grup Protons oferiran una batucada.

A dos quarts es donarà pas al sopar, que consistirà en una fideuà, que servirà per agafar forces per la llarga Nit Jove. Els tiquets es vendran el mateix divendres per un preu de 4.
La Nit Jove començarà a partir de les 11 de la nit amb el clàssic corre carrers, amenitzat amb la música dels Protons. A partir de la 1 de la matinada es podrà escoltar a la Plaça Mariano Mestres els concerts de Ezetaerre, de Sitxus a partir de dos quarts de 3 de la matinada i per cloure els concerts, a partir de tres quarts de 4 de la matinada, els Resiliència. La nit acabarà amb la disco mòbil de DJ Jota, DJ Perci i DJ Texas.

Demà dissabte, les activitats començaran a partir de les 5 de la tarda, amb un caràcter més tranquil i familiar. A partir de les 5 es podrà participar en els Jocs Gegants d’Anima’ns a la Plaça Mariano Mestres. Seguidament amb una Xocolatada per a tots els assistents i a dos quarts de set de la tarda la Companyia Teatre Nu de Sant Martí de Tous convideran a descobrir el Teatre Arrossegat de Catalunya.

A les 10 del vespre i per un preu de 2 euros es podrà participar a la Botifarrada. A dos quarts de 12 de la nit començarà el Ball de Festa Major amb el Quintet Zamba Xou i a la mitja part es farà el sorteig d’una panera.

Diumenge 12 d’agost, a dos quarts de 11 del matí, serà moment per conèixer la història del Castell i del poble d’Argençola amb una visita guiada a càrrec d’Anoia Patrimoni. A partir de les 12 del migdia, exhibició de swing amb la gent de Swing Anoia, a la Plaça Mariano Mestres. Les activitats matinals s’acabaran a les 2 del migdia amb un vermut popular per a tots els veïns a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

A la tarda, la Plaça Mariano Mestres s’omplirà de música i bon ambient amb les actuacions de Oakland a dos quarts de 7, Pasqual i els desnatats, membres de La Terrasseta de Preixens, a partir de les 8 i Pau Riba, a partir de les 10 del vespre. En Pau Riba en actiu des de finals dels 60 i considerat el pare del rock català, és un artista inclassificable i sorprenent, amb un univers artístic i musical totalment inconfusible i personal.