15.8 C
Igualada
Diumenge, maig 28, 2023

Pati Miret no seguirà a l’Igualada Femení HCP

Pati Miret, capitana de l’Igualada Femení HCP durant les darreres dues temporades i jugadora referent per entendre el retorn a l’elit de l’hoquei femení igualadí, no continuarà la propera temporada en el club de la capital de l’Anoia. L’Igualada Femení HCP ha comunicat aquesta decisió a la jugadora, que deixarà de pertànyer a un IFHCP, club en el qual ha militat les darreres quatre temporades.

Pati Miret va arribar a l’Igualada Femení HCP la temporada 2019-2020, quan l’equip llavors entrenat per María Fernández Grande “Pulgui” buscava el retorn a l’OK Liga Femenina des de la Nacional Catalana. Amb el lideratge de Pati Miret i un gran treball col·lectiu les igualadines serien les dominadores de la competició fins que la pandèmia va obligar a donar per finalitzada abans d’hora la competició.

La temporada 2020-2021, ja a l’OK Liga Femenina, Pati Miret va contribuir amb 26 gols i 10 assistències a aconseguir que l’equip igualadí assolís una permanència molt treballada, guanyant els darrers cinc partits del grup de descens, a les ordres del tècnic Albert Bou. En finalitzar aquella temporada, amb la retirada d’Elba Garreta, Pati Miret passaria a ser la capitana del primer equip femení igualadí.

Durant la temporada 2021-2022, a les ordres de Carles Marín i com a capitana, va contribuir a la setena posició final de l’equip igualadí a l’OK Liga Iberdrola i també a la classificació de l’Igualada Femení Grupo Guzman per disputar la Copa de la Reina a Lleida. Miret va tornar a ser la màxima golejadora del conjunt igualadí, amb 21 gols.

Aquesta temporada 2022-2023 Pati Miret va contribuir a assolir la permanència a l’OK Liga Iberdrola de l’Igualada Femení Grupo Guzman, primer sota la direcció tècnica de Carles Marín i posteriorment amb Jordi Mier. Miret ha finalitzat amb sis gols i tres assistències, però contribuint amb el seu lideratge a la remuntada classificatòria que va culminar amb la permanència. En una temporada complicada i molt patida, el seu protagonisme va minvar notablement.

Des de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins volen agrair el lideratge, professionalitat i dedicació de Pati Miret, “que ha defensat de la millor manera els colors igualadins durant les darreres quatre temporades”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

“Sense l’aportació de l’Anoia, mai hauríem assolit la Vegueria”

Fèlix Simon, Activista i editor de Xalant per la Vegueria i “El Trencadís Sóc Felix Simon, nascut a Vilafranca del Penedès fa 77 anys. La...

Infermeres d’Atenció Familiar i Comunitària

Infermeres d’Atenció Familiar i Comunitària: professionals especialitzades per atendre les necessitats de salut en totes les etapes de la vida En els darrers anys, l’Atenció...

Vacances, estiu i joies

Els colors, la mida de les joies i la quantitat a lluir estan molt relacionats amb la nostra manera de ser i el dia...

Últimes notícies