Or, plata i bronze per al Furio Jol al Campionat Catalunya infantil i cadet de Muaythai

24

L’escola Furio Jol Vilanova del Camí va participar diumenge, 28 de maig, als campionats infantil i cadet de Muaythai de Catalunya, disputats a Malgrat de Mar. L’escola vilanovina, participava amb setze esportistes, dotze dins de campionat, i quatre en categoria d’exhibicions pels més petits. Els esportistes del gimnàs vilanoví, van tenir una gran actuació, considerant el gran nivell que hi concorria.

En categoria cadet, María Pérez, Emma Martín i Eric Oset, i en categoria infantil Yeray Flores, aconseguien pujar el més alt del podi i endur-se l’or. Walid Ikken en categoria cadet i Aarón Heredia i Gabiela Carné en categoria infantil, disputaven tres finals més i aconseguien tres plates.

Thalia Soler, Marwan Bachiri, Raúl González i Andrea García, queien en semifinals però aconseguint quatre bronzes més per a l’escola.

I en categoria d’Exhibició, sense resultat pels més petits, van participar Kristina Grusinaite, Izan Zarallo, Laia Rivera i Iker Lorente que s’estrenaven en competició, deixant molt bones sensacions.

La competició ha estat un pas més per als petits esportistes de l’escola d’arts marcials de Vilanova del Camí.