Òptica Universitària obre a Igualada i suma 58 centres a tot l’estat

127
Interior de la nova botiga al Carrer Sant Magí.
Interior de la nova botiga al Carrer Sant Magí.

L’empresa dedicada a la venda de productes de visió i audició, Òptica Universitària, desembarca per primera vegada a la comarca de l’Anoia amb un nou centre de 270 m2 a Igualada, que suma 58 establiments a Espanya i 46 a Catalunya.

Òptica Universitària donarà feina a un total de set persones amb aquest nou establiment, ubicat al número 20 del carrer Sant Magí.

El nou local de la companyia obre amb la intenció de convertir-se en l’establiment dedicat a la venda de productes de visió i audició de referència a la comarca i voltants.

Segons Hector Ibar, director comercial d’Òptica Universitària: “Aquesta obertura reforça la nostra presència a Catalunya després d’obrir a Badalona, Rubí i la Roca”.

Els plans de creixement de la companyia passen per obrir en els últims mesos d’aquest any un altre centre a Catalunya.

Sobre Òptica Universitària

La primera botiga d’Òptica Universitària es va obrir el 1992 a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona i en l’actualitat compta amb 58 òptiques i un equip de més de 700 treballadors. Com a empresa familiar dedicada a la venda de productes i serveis de visió i audició, té com a objectiu oferir les millors marques als millors preus del mercat, amb un enfocament molt clar en el benefici del client i una atenció molt personalitzada, donant un servei de atenció al client excel·lent.