29.7 C
Igualada
Divendres, 29 setembre 2023

Òdena veu amb bons ulls el projecte d’ampliació de l’A-2

Un article de

Òdena veu amb bons ulls el projecte d’ampliació de l’A-2
Ò

L’Ajuntament d’Òdena veu bé el projecte d’amplicació de l’autovia A-2 entre Jorba i Martorell. El projecte del Ministeri de Foment, afectaria un trams d’uns 35 quilòmetres i faria que en alguns trams la calçada arribi fins als 10 carrils ajuntant els dos sentits de la marxa. Estava previst que les obres comencessin aquest 2020 i s’acabessin entre el 2023 i el 2025, però sembla que les dates s’endarreriran.

Això sí, des de l’Ajuntament d’Òdena també volen que el projecte incorpori una calçada lateral entre l’Espelt i el nucli del municipi i una nova connexió entre l’A-2 i la C-15. De moment, el projecte encara no està aprovat, i hi ha municipis de la zona afectada que no veuen amb bons ulls el projecte, com el Bruc, Collbató o Esparraguera.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Portada | 📰Ja pots consultar la portada d'aquesta setmana de l'edició en paper de La Veu de l'Anoia👉https://ow.ly/ftZL50PQIpO

🏭 L’antiga fàbrica Depunt es convertirà en 12 habitatges cooperatius 👉https://ow.ly/tmNL50PQEjx

✏️"S’ha adjudicat el dret de superfície del solar i l’edifici, seguint les línies de l’avantprojecte presentat el passat juny".