14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Òdena celebrarà la II Fira de les dones amb una cinquantena de parades
Ò

Publicitat

L’Ajuntament d’Òdena organitza la II Fira de les Dones aquest proper diumenge de 10 a 15 h al Pla d’Òdena, com a últim acte de celebració del 8M, Dia internacional de les dones. La matinal comptarà amb una cinquantena de parades diverses en què s’hi exposaran i vendran productes d’artesania, naturals i de teràpies, comptarà amb dissenyadores, escriptores, pintores, entre d’altres. Hi participaran dones d’arreu de la comarca de l’Anoia i també d’altres com el Solsonès, el Baix Llobregat, el Bages, el Berguedà, el Barcelonès, el Vallès Occidental i de l’Alt Penedès. L’espai també acollirà xerrades, tallers, recitals i actuacions musicals en directe.

La fira va néixer per donar suport al col·lectiu femení i com a reconeixement del talent, el potencial, la creativitat, el coratge i l’emprenedoria. L’objectiu és crear un espai de visibilització de les dones, aspecte que l’organització considera clau per avançar cap a la igualtat de desenvolupament per aconseguir els drets humans i la llibertat per fer i decidir. En aquest espai públic en què tothom és benvingut es proposa compartir saviesa, coneixement i feminitat i crear vincles i una xarxa de companyerisme, sororitat i no competitiva.

La primera edició de la Fira va tenir lloc el març de 2019 al Mercat del Pla d’Òdena i va comptar amb la participació de 130 dones. L’edició del 2020 havia de ser-ne la segona, però el confinament de la Conca d’Òdena arran de la pandèmia de Covid-19 tres dies abans de la data prevista va provocar que s’anul·lés.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies