8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Òdena a Fons participarà a les eleccions municipals com a plataforma ciutadana
Ò

Publicitat

Els darrers anys un grup d’odenencs han estat impulsant i gestionant el grup “Òdena a fons” amb la voluntat de donar veu als veïns del municipi, compartir problemàtiques i fer aportacions sobre el dia a dia d’Òdena. I ara, de cara a les eleccions municipals, aquest grup ha anunciat la voluntat de presentar-se com a plataforma ciutadana.

En aquest grup s’hi ha adherit nous membres amb noves idees i nous aires i fa un pas endavant per esdevenir una plataforma ciutadana com a “Òdena a Fons – Avancem” per treballar el model de poble que han anat dibuixant al llarg d’aquest anys, escoltant, debaten, captant sensacions, crítiques i idees. L’ara portaveu, Andreu Garcia, explica que la plataforma vol ser un nexe d’unió per a tothom, respectant totes les opinions i les diferències internes del mateix municipi, fugin dels partits polítics que sovint acaben debatent temes de país o d’estat, cosa que comporta que molts d’aquests problemes del dia a dia dels municipis quedin en segon pla, o poc visibles.

Per aquest motiu els membres d’OAF-Avancem presenten un decàleg en què es comprometen a treballar amb transparència per millorar la vida dels residents a Òdena en tots els aspectes propis de la gestió municipal, influint en aquests mateixos per mitjà de propostes a l’Ajuntament, participació en les eleccions, promoció de debats i difusió d’informacions. També asseguren que les decisions de la plataforma se sotmetran a votació i les prendran els seus membres actius per majoria simple.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies