Obres als vestidors del Poliesportiu dels Hostalets

63

obres.jpg

L’actuació va començar el passat 22 de desembre i es preveu que l’execució de les obres acabi en cinc mesos.
El projecte consisteix en la reforma integral de la distribució interior dels actuals vestidors del poliesportiu i la renovació d’elements de les instal·lacions que no funcionen adequadament.
Les obres també comportaran la col·locació d’una nova caldera de biomassa, que forma part del Pla d’Eficiència Energètica de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i que ajudarà a reduir significativament els costos energètics de les instal·lacions públiques.
Finalment, el projecte inclou la supressió de barreres arquitectòniques i l’adaptació del poliesportiu a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, així com el compliment dels requeriments del codi tècnic de l’edificació.
Les obres, iniciades el passat 22 de desembre, han estat adjudicades a l’empresa PROBOPART SL per un import de 165.771,39 €.
A partir d’aquest moment i fins a la finalització de les obres de remodelació i millora dels vestidors, el poliesportiu municipal romandrà tancat a l’ús públic. Només s’obrirà la instal·lació a les activitats concertades fins al moment. La pista esportiva del parc de Cal Ponsa és un dels espais alternatius per a la pràctica esportiva de caràcter públic i resta a disposició de tothom.