7 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Obre portes el centre d’esport i natura Òdena Village

Òdena Village obre portes la setmana que ve amb l’objectiu d’acollir esportistes, grups escolars, empreses i particulars que vulguin gaudir de l’esport i la natura en un entorn privilegiat. En total, més de 14 hectàrees, ubicades al terme municipal d’Òdena. És un espai emplaçat al mig del bosc amb vegetació diversa i amb circuits condicionats per a practicar diferents esports a l’aire lliure.

odena village

L’edifici que acull el punt d’informació, les aules i els vestuaris està finalment enllestit i preparat per a ser inaugurat el pròxim dilluns dia 20. Es tracta d’un espai edificat perfectament integrat en la natura que té l’objectiu d’acollir a esportistes i amants de la natura perquè gaudeixin, aprenguin i practiquin esport.

 

Òdena Village està pensat per a esportistes però també per a grups escolars, trobades d’empresaris, concentracions de treballadors, famílies, clubs esportius… en definitiva, és un espai on practicar activitats outdoor i de formació relacionades amb l’esport i la natura. El centre acollirà des de grans curses fins a activitats fetes a mida per a grups més reduïts. És un espai ideal per al lleure i la formació de l’esport i la natura. Disposa d’una zona d’acampada amb tendes de campanya per a grups infantils, zones de descans, miradors, una gran àrea de descans a l’aire lliure amb taules i cadires, una petita granja amb animals i rucs per a fer passejades, un pàrquing amb capacitat per a 100 vehicles, i sobretot corriols i circuits per a practicar running, bike o turisme eqüestre.

Òdena Village és una iniciativa privada que té com a objectiu potenciar l’esport a l’aire lliure i combinar-lo amb altres activitats de natura i benestar.  El seu responsable, Josep Casanovas, es mostra impacient per inaugurar el centre. Segons Casanovas “ja ha arribat el moment de poder gaudir de l’entorn i fer d’Òdena Village la casa de tots els amants de l’esport i la natura”.

A l’acte d’inauguració estan convidats autoritats, premsa i veïns. Pel mes de setembre està previst l’organització d’una jornada de portes obertes i les presentacions oficials per als clients del sector. Les persones i/o empreses interessades en rebre informació sobre els serveis d’Òdena Village o contractar una visita poden adreçar-se al telèfon 649992255.

Compartir

Més notícies

Igualada incrementa un 68% en sis mesos els quilos de roba recollida de Càritas

El passat mes de juny, aprofitant el canvi de contracte de l’empresa encarregada de la recollida, l’Ajuntament va augmentar el nombre de contenidors de...

“En Joan sense por i la casa encantada”, un musical a l’Ateneu

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, enceta l’any amb la programació d’un...

El Mercat d’Antiguitats amplia expositors i ocuparà un tram més del Passeig

Com cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 29 de gener torna el Mercat Antiguitats i col·leccionisme en un format més ampli: s’hi incorporen més...

Últimes notícies