Obertes les inscripcions per l’Igualada Slow Shopping

Es tracta d’una iniciativa per promocionar els productes i serveis locals, captar nous clients i reforçar el teixit comercial de la ciutat impulsant-ne l'activitat econòmica

18 d'abril de 2024

El departament de comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha obert les inscripcions per a l’Igualada Slow Shopping, la campanya que busca fomentar el comerç local a través de l’esdeveniment Rec.0. Fins el 25 d’abril, els establiments comercials i de restauració de la ciutat poden inscriure’s a la pàgina web de comerç www.comerçigualada.cat per participar en aquesta iniciativa. Durant la campanya, que es durà a terme entre el 6 i l’11 de maig, els participants podran oferir descomptes i promocions especials als clients, que es podran consultar al mateix lloc web.

També s’editaran 10.000 mapes de la ciutat amb les diferents ofertes i establiments, que es distribuiran en diversos punts de la ciutat i al Rec Stores. A més, es farà publicitat a través de premsa i xarxes socials. El regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcé “ha animat als comerços a participar i apostar per aquesta proposta que ofereix proximitat i difusió entre els visitants de la ciutat d’aquests dies oferint qualitat i atenció personalitzada en tots els seus productes”.

Marcé ha remarcat que “l’Igualada Slow Shopping és una oportunitat única per als comerciants locals de promocionar els seus productes i serveis i captar nous clients. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Igualada vol reforçar el teixit comercial de la ciutat i impulsar l’activitat econòmica”. Per a més informació i per inscriure’s a l’Igualada Slow Shopping, es pot visitar la pàgina web de comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari