31.5 C
Igualada
Divendres, maig 20, 2022

Oberta la convocatòria de la 17a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

El Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, l’Ateneu Igualadí, el Rotary Club Igualada, el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada i l’associació Disseny=Igualada, convoca una nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove amb l’objectiu de promoure l’esperit de recerca entre l’alumnat de batxillerat, cicles formatius de grau superior i de la modalitat artística de cicles formatius de grau mitjà de la comarca de l’Anoia i reconèixer el seu esforç en l’elaboració dels treballs de recerca, així com la tasca dels seus tutors i tutores.

Poden optar als guardons tots els estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de l’Anoia que aquest curs finalitzen els estudis de batxillerat, cicles formatius de grau superior (CFGS) i cicles formatius de grau mitjà (CFGM) de l’àmbit artístic. Els treballs de recerca han d’haver estat realitzats de forma individual, per un únic autor o autora.

Els premis tenen tres categories: la científica i tecnològica, la humanística i social, i l’artística, totes tres dotades amb un primer premi -un obsequi valorat en 300 euros i un viatge de quinze dies a un camp internacional de joventut Rotary a un país europeu que atorga l’Ajuntament d’Igualada i el Rotary-; un segon premi -un obsequi valorat en 150 euros que atorga la Universitat de Lleida-; i un premi per al millor treball de recerca d’àmbit local entre els projectes que fan referència a Igualada i la Conca d’Òdena -150 euros que atorga l’Ateneu Igualadí-.

Els centres educatius han de seleccionar els treballs i presentar-los abans del 28 d’abril en el cas de batxillerat i abans del 8 de juny en cas de treballs de cicles formatius de grau superior i de la modalitat artística de cicles formatius de grau mitjà. Podeu consultar les bases de la 17a edició dels Premis Igualada Recerca Jove i accedir al formulari d’inscripció dels treballs a la web del Campus d’Igualada (www.campusigualada.udl.cat).

L’acte de lliurament dels guardons serà públic i tindrà lloc el dimarts 21 de juny del 2022 a les 18 h a la sala gran de l’Ateneu Cinema d’Igualada. Totes les persones guardonades hauran de presentar breument el seu treball durant l’acte d’entrega.

Aquesta setmana s’ha fet la presentació de la 17a edició dels premis amb representants de les entitats impulsores. Hi han assistit Carles Capdevila, delegat del rector pel Campus Universitari Igualada-UdL; Carlota Carner, tercera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Governació i Talent de l’Ajuntament d’Igualada; Antoni Font i Vicenç López, com a representants del Rotary Club Igualada; Xavier Barberà, president del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada; i Xavier Vives, president de Disseny=Igualada i també en representació de l’Ateneu Igualadí.

Durant l’acte, Carles Capdevila ha posat en valor “l’exemple de col·laboració de totes aquestes institucions i entitats des de fa disset anys per premiar l’esforç dels estudiants i els seus tutors”. En la mateixa línia, la regidora Carlota Carner ha destacat que els Premis Igualada Recerca Jove “són un reconeixement al talent que tenim al territori, amb especial èmfasi en l’àmbit de la recerca”. I en nom del Rotary, Vicenç López ha explicat que l’entitat “ha mobilitzat 8.000 joves de tot el món -entre els quals hi ha els guanyadors cada any dels Premis Igualada Recerca Jove- en activitats com camps de treball i intercanvis internacionals. Són experiències molt maques que els joves recorden al cap del temps”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Demà torna a la Festa de l’Arbre de Maig a la plaça Pius XII

Demà dissabte 21 de maig, a partir de les 7 del matí i durant tot el dia, a la plaça Pius XII se celebrarà...

Oberta la convocatòria per accedir a ajuts per rehabilitar pisos buits

L’Ajuntament ja ha obert una nova convocatòria de subvencions per arranjar pisos buits i cedir-los a la bossa de lloguer assequible de l’Ajuntament. Es...

Déu ha mort!

Hi va haver Chanelazo. Let’s go. La noia d’Olesa ho va petar, a cop de maluc i lletra amb refilets d’Spanglish. El mundo ‘tá...

Un estudi de la Generalitat alerta del risc d’inundació a Igualada i la Conca pel canvi climàtic

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública, durant un període de 3 mesos, el Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI)...

Apunyalen el guàrdia de seguretat de l’estació d’Igualada en ple dia

Avui dijous a les 3 de la tarda, un individuu ha apunyalat per l’esquena el guàrdia de seguretat privada que hi ha a l’estació...
Compartir