Novetats i canvis a veuanoia.cat
N

1 de març de 2024
Millorem per continuar sent la teva veu

En el món digital actual és crucial que les plataformes en línia es mantinguin actualitzades per tal d’oferir el millor servei als seus usuaris. La web és un espai en constant canvi, i és necessari adaptar-se i evolucionar per continuar sent competitius en el mercat. En aquest sentit, veuanoia.cat ha decidit realitzar una sèrie de canvis i actualitzacions amb l’objectiu de millorar l’experiència dels usuaris que cada dia decideixen visitar-nos.

Un dels canvis més significatius que ha experimentat veuanoia.cat és l’actualització del seu domini web. Aquesta actualització busca facilitar l’accés dels usuaris a la plataforma i millorar la visibilitat de veuanoia.cat en els motors de cerca.

 

A més de l’actualització del domini, veuanoia.cat ha realitzat millores significatives en el seu web per oferir una experiència més intuïtiva i atractiva als seus usuaris. S’han optimitzat la velocitat de càrrega de la pàgina, la navegació i l’organització del contingut perquè els usuaris puguin trobar fàcilment les notícies que els interessen.

Per totes aquestes raons esmentades anteriorment, des de Publicacions Anoia us informem que aquest divendres, 1 de març, i posiblemet, demà dissante 2 de març, la web veuanoia.cat experimentarà alguns canvis que podrien afectar a la seva experiència de navegació de manera puntual.

Tanmateix, és molt probable que si està subscrit/a al Contingut Prèmium la seva contrasenya canviï. Si és aquest el cas, rebrà al seu correu un missatge amb la nova contrasenya, que podrà canviar posteriorment en qualsevol moment. De moment, no ha de fer res si no se li diu el contrari.

Treballem per continuar sent el vostre mitjà de referència i oferir sempre el millor contingut.

 

Per a qualsevol dubte amb l’estat de la subscripció contacteu amb Fina Plaza administracio@veuanoia.cat, o per altres consultes amb Eva Zamora club@veuanoia.cat.

Gràcies per confiar en nosaltres cada dia, gràcies per triar La Veu de l’Anoia.

 

CONTACTAAMB NOSALTRES

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta