Noves ajudes per al lloguer per a persones amb dificultats econòmiques

37


L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer per a l’any 2017. Es tracta d’una convocatòria de caràcter anual adreçada a persones amb dificultats econòmiques per ajudar-les a pagar el lloguer i que la sol·licitin per primera vegada.

La dotació màxima inicial per a les prestacions de lloguer d’aquesta convocatòria és de 20 milions d’euros. I el termini per presentar les instàncies és de dos mesos a partir de la seva publicació que va ser el passat 12 d’abril.

Per a més informació sobre aquestes ajudes us podeu adreçar al departament d’Habitatge o de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que també pot facilitar-vos la documentació que cal presentar.

La gestió i tramitació de les ajudes es fa ha través de l’Oficina d’Habitatge de l’Anoia ubicada al Consell Comarcal, a la plaça St. Miquel, 5 d’Igualada.

Podeu consultar els requisits que es demanen per sol·licitar aquestes prestacions al web municipal www.vilanovadelcami.cat