Nou projecte per a la millora de l’espai públic a Sant Martí Sesgueioles
N

18 de setembre de 2020

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha impulsat un projecte d’urbanisme per a la gestió i millora de l’espai públic, equipaments municipals i el seu entorn. La iniciativa compta amb un equip tècnic d’arquitectes i paisatgistes.

El projecte té com a objectiu millorar l’espai públic de Sant Martí Sesgueioles i el seu entorn, crear una identitat comuna de poble que es sostingui sota els valors més apreciats pel territori, i crear iniciatives i accions de promoció turística a Sant Martí Sesgueioles.
Per tal de començar-ne a treballar, durant aquesta setmana s’ha enviat un qüestionari a totes les persones residents al municipi, per tal de situar-les en el centre de les decisions que afecten a Sant Martí Sesgueioles.

El qüestionari de consulta pretén detectar punts d’actuacions de millora en l’espai públic, i poder-hi actuar des de la perspectiva de la sostenibilitat econòmica, ambiental i social; així com també promoure la participació col·lectiva del poble per tal de recollir idees, valors, suggeriments i critiques constructives del paisatge urbà i l’entorn municipal centrats en una millora de futur.

Es tracta d’un projecte a llarg termini que en aquesta primera fase demana la participació ciutadana de forma voluntària.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?