Nou despreniment del mur de l’Escullera
N

6 de novembre de 2018

Aquesta passada matinada s’ha produït un nou despreniment del mur d’Escullera de Santa Margarida de Montbui. El mur que va ser construït l’any 2014 ja havia patit problemes l’any 2015, és per això que des de l’ajuntament del municipi estan treballant per buscar una solució òptima per garantir la màxima seguretat de la zona. El riu està construït amb pedra granítica i configura el talús del riu Anoia, en el seu marge dret, a la zona del barri del Pi.

L’erosió del terreny, combinat amb una tardor molt plujosa, podrien ser les causes que explicarien que una desena de les pedres granítiques que formen el mur d’Escullera hagin anat a terra. Des dels Serveis Tècnics municipals, i, conjuntament amb la Policia Local, s’ha fet una inspecció de l’incident, s’ha tancat perimetralment l’accés de qualsevol persona a la zona, i s’estan investigant les causes dels fets.

Per la seva banda, des de l’equip de Govern municipal es recorda que “davant els dubtes que ens donava la seguretat d’aquesta obra, fa setmanes que haviem tancat el pas a les persones a aquesta zona, i ja havíem demanat informes a la direcció d’obres que la va dirigir així com a una enginyeria externa especialitzada, per buscar solucions i depurar-ne responsabilitats”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta