Les noies del CBI guanyen a Tordera i se salven matemàticament

24 d'abril de 2017

Important victòria la que van aconseguir aquest cap de setmana les noies de Pep Piqueras en la seva visita a Tordera. Amb aquest resultat, l’equip aconsegueix la salvació matemàtica en la temporada del seu debut a Copa Catalunya. El partit començava amb les locals a bon nivell i les noies de l’Anoia desencertades, sense ritme i comenten errors defensius. Això va donar a les de Tordera les primeres avantatges en el marcador. (13-7 final del primer quart). Mateix guió en l’inici del segon període on les locals van tenir la màxima avantatge del partit (17-7). Després d’un temps mort de les Igualadines, el partit va donar un gir, les de l’anoia van pujar línies i intensitat defensiva aconseguit dificultar el joc del Tordera i dominant per complert el partit.

Amb un parcial de 4-20, es va arribar al descans amb un esperançador 21-27. A la represa, les noies de Pep Piqueras van seguir amb el bon nivell de joc i dominant el partit. Només l’encert en el tir en moments clau van permetre al Tordera no desenganxar-se del partit. (43-35 minut 30). En els últims minuts del partit, la intensitat defensiva de les locals, va mantenir el marcador igualat. En aquests instants, l’encert en el tir de l’Igualadina Judit Lamolla (11 punts en l’últim període) combinat amb un bon treball defensiu de l’equip, van permetre a les de l’Anoia emportar-se la victòria. A falta de 2 jornades pel final de la lliga, l’equip jugarà el proper partit diumenge 30 abril a les 19:15h a Banyoles amb l’objectiu de seguir tenint opcions de tancar la segona fase com a primeres de grup.

TORDERA – 53 CB IGUALADA – 57 CB IGUALADA: Amatlle (8), Lamolla (17), Carner (8), Carrasco (4), Jané (12) -cinc inicial – Freixes (2), Sellares (0), Armengol (6), Teixidó (0)

PARCIALS: 13-7, 8-20, 14-16, 18-14. ÀRBITRES: Garcia i Fanés.