Nani Roma i l’odenenc Àlex Haro ja preparen les maletes pel Dakar

116

A tres setmanes de l’inici del raid Dakar, els pilots i copilots comencen ja a preparar les maletes per tal de ser a primers d’any a Lima, la capital peruana. La prova es disputarà només a Perú, sobre deu etapes i 5.500 quilòmetres.

Entre els participants anoiencs hi participarà l’odenenc Àlex Haro que copilotarà a l’osonenc Nani Roma. Això és el que diuen sobre la prova peruana: “Ens trobarem amb un context diferent de carrera, tota ella en un sol país i amb un recorregut que presenta molta sorra, moltes dunes i poca pista”.

“Sorpresos pel gran nombre d’inscripcions, hi haurà 534 participants, 17 de les quals seran dones, que serà molt bo per a la carrera”. “Estem contents de saber una mica més de la ruta, de les pistes i de les etapes. Serà un Dakar intens, amb deu dies de cursa i amb menys quilòmetres cronometrats. Per tant, serà molt intens cada dia a nivell de quilometratge. En fer menys quilòmetres saps que tens menys possibilitats de recuperar temps, però això serà per a tothom igual”. “Aquest any tenim el 307, un número que no hem tingut mai, però segur que serà un bon número per un molt bon cotxe”.

I és que Nani i Àlex afronten aquesta edició del Dakar: “Molt motivats i satisfets de la bona temporada que hem fet, guanyant tres carreres: la Baixa Hongria, el Turkmen Desert i la Baixa Portalegre, on vam poder rodar amb el mateix cotxe que correrem al Dakar, el que ens fa ser molt optimistes de cara a tenir un cotxe robust, fiable i ràpid, esperem que ens vagi tot molt bé”.

Sens dubte la parella osonenca-anoienca serà un dels equips favorits a la victòria final a la categoria de cotxes.