Nani Roma i Àlex Haro ja estan en posicions de podi al Dakar

9 de gener de 2019

Tots els pilots de la categoria de motos coincidien en una cosa en arribar al bivac, ahir dimarts, després d’una llarga i calorosa jornada entre dunes, pols, sorra i pistes ràpides, i és que sortir per darrere dels cotxes va complicar encara més l’especial i la va fer encara més tècnica.

Després de completar l’especial i els quilòmetres d’enllaç, Armand Monleón creuava la línia de meta en 26è lloc amb un temps de 3 hores 55 minuts 29 segons, escalant així cinc posicions a la general i col·locant-se en 23a posició a 40 minuts del primer classificat, el valencià Joan Barreda.

Així explicava Armand Monleón com havia viscut aquesta segona especial del Dakar: “En general ha estat una bona etapa, he gaudit sentint-me cada vegada més còmode en aquest tipus de terreny. L’únic però que li puc posar a l’especial d’avui ha estat durant l’últim tram; he recorregut uns quilòmetres seguint una vall que no tocava i que anava paral·lel al correcte, això m’ha fet perdre una mica de temps quan ha arribat el moment de caçar el waypoint i he hagut de passar a la pista correcta per fer-ho. Tot i això, estic content en general perquè les sensacions han estat molt bones i això m’ajuda de cara a les etapes importants “.

“Espero poder anar augmentant el ritme perquè físicament m’he sentit molt bé. Ha estat una etapa molt llarga i exigent en la qual hem pogut posar a prova per primera vegada la nostra condició física, i com he comentat, sentir-me bé físicament em dóna un punt extra de confiança per seguir pensant en millorar “, afegia el pilot d’Igualada.

Àlex Haro i Nani Roma, segons a l’etapa, tercers a la general

També va ser una bona etapa per l’odenenc Àlex Haro, copilot de Nani Roma. Els catalans van acabar l’etapa d’ahir en segona posició, només per darrere de Sebastian Loeb i van escalar fins la tercera posició de la general, a només 42 segons del líder de la categoria de cotxes, Giniel de Villiers

 

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta