29.7 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Músiques de butxaca comença temporada amb The Sey Sisters i el cartell d’entrades exhaurides

Un article de

Músiques de butxaca comença temporada amb The Sey Sisters i el cartell d’entrades exhaurides
M

El mes de febrer marca l’inici dels concerts de les Músiques de butxaca i enguany l’arrancada no podia ser millor amb de The Sey Sisters inaugurant temporada i el cartell d’entrades exhaurides. El concert se celebrarà aquest divendres 1 de febrer a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu.

The Sey Sisters, un espectacular trio de veus negres, convidarà a viure un sentit viatge musical des del Gospel fins a la música africana, passant pel Soul. Cants impregnats de profunda emoció inspirats en la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima Gospel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afro-descendents.

Amb una agradable fusió de l’ànima Gospel i de l’esperit africà, aquestes tres germanes de descendència ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió. Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col·laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals.

L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic ‘Let freedom ring’ (Temps Record), el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic. El setembre del 2018 treuen el seu segon disc ‘Rise’ (Satélite K).

The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.

Edna Sey – veu
Kathy Sey – veu i percussió
Yolanda Sey – veu
Albert Bartolomé – Piano, teclat i saxo

L’Ateneu Igualadí organitza cicle de concerts amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada i la complicitat de col·laboradors i patrocinadors.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca