Munich, premiada per PIMEC per la seva diplomàcia empresarial
M

18 de juny de 2019

L’empresa anoienca Munich va ser guardonada ahir dilluns al vespre a la 32a edició dels premis PIMES. En la gala celebrada al Museu Nacional d’Art de Catalunya, Munich va rebre en concret, el Premi DIPLOCAT a la diplomàcia empresarial. En l’acte hi van ser presents el president de la Generalitat, Quim Torra, el president del Parlament, Roger Torrent, o l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre moltes altres autoritats.

En el seu discurs, el president de PIMEC, Josep González va desgranar les reivindicacions i les necessitats de les empreses davant dels polítics. “Esperem millores en la reforma laboral, la implantació d’un règim sancionador a la morositat, la reducció del cost de l’energia més alt d’Europa per a les pimes, polítiques industirals i reforç del comerç davant l’ecommerce“, va reclamat.

Munich, una empresa familiar de de 1939
Aquesta pime anoienca va començar la seva activitat l’any 1939 de la mà de la família Berneda. Aquesta marca ofereix una amplia varietat de sabates, accessoris i moda esportiva per a adults i nens, tot mantenint l’essència de les seves arrels, per adaptant-la a les noves tendències.

Coneguts a tot arreu, sobretot pel seu calçat que té com a distintiu una lletra ‘X’ als laterals, Munich ha crescut amb el pas del temps fins a convertir-se en una marca pionera en la producció de sabatilles d’esport a Espanya.

Es poden trobar les seves motxilles, sabatilles i resta d’accessoris en un total de 18 botigues i outlets distribuïts arreu del territori espanyol i també es poden adquirir els seus productes online a través de la seva pagina web.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta