10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Mostra Igualada obre la venda d’entrades el dilluns 17 de maig
M

Publicitat

El dilluns 17 de maig la Mostra Igualada obrirà la venda d’entrades per als espectacles programats a la 32a edició. La venda serà exclusivament a través de la pàgina web de la Fira: https://mostraigualada.koobin.cat.

Per complir amb les mesures sanitàries i per garantir una Mostra Igualada 100% segura, els 15 espais d’actuació tindran un aforament del 50% i tota la programació de carrer tindrà lloc en recintes a l’aire lliure amb accés limitat.

Per a la tranquil·litat dels espectadors, un cop es faci la compra grupal de les entrades, les butaques contigües es bloquejaran per deixar la distància de seguretat respecte als altres grups d’espectadors. La Mostra recomana adquirir prèviament les entrades en línia, ja que només es disposarà d’un punt de taquilla durant els dies de la Fira per poder atendre possibles incidències.

Per fer més accessible i segmentar el volum de programació, la Mostra Igualada es divideix en 6 itineraris en funció de l’edat del públic al qual es dirigeixen els espectacles. Es pot consultar tota la programació a www.mostraigualada.cat

Preus i descomptes
El preu de l’entrada general per als espectacles de sala és de 8 euros, amb un preu reduït de 5 euros accedint a descomptes pels menors de 18 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades i famílies nombroses o monoparentals i socis del Carnet Jove.
Els espectacles de carrer es realitzaran en recintes a l’aire lliure però amb aforament limitat; per a aquests espectacles caldrà comprar entrada amb un preu simbòlic de 2€.

Punt d’informació i taquilla
La Mostra Igualada ha habilitat un Punt d’informació i taquilla a La Sala, punt de difusió cultural i turística d’Igualada el dijous 27 i el divendres 28 de maig de 17 h a 20 h; el dissabte 29 de maig de 9 h a 13 h i de 15 h a 20 h i el diumenge 30 de maig de 9 a 13 h a 15 h a 18 h.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies