Mor sobtadament una jove de 20 anys a les barraques de Vilanova del Camí

1481

L’Ajuntament de Vilanova del Camí declara un dia de dol oficial per la mort sobtada, la passada matinada de dissabte, d’una jove vilanovina de 20 anys, a l’Embarraca’t. La jove, molt vinculada al Budokan Vilanova, col·laborava a la barraca de l’entitat, quan ha caigut desplomada a terra. Malgrat que els seus companys han intentat reanimar-la fins l’arribada del SEM, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Encara es desconeixen els motius que han provocat aquest fatídic desenllaç però des del Budokan Vilanova, entitat amb la que estava lligada la noia, asseguren que va estar bé tota la nit.

Marina Rosillo entrenava i competia des dels 5 anys al Budokan Vilanova, tot i que ara no era practicant activa. Tot i així, mantenia molt bona relació amb l’entitat i col·laborava en els seus actes sempre que podia.

La jove també estava lligada a altres entitats com el CH Vilanova i el futbol sala d’Òdena però el seu caràcter obert i alegre i la facilitat amb la que connectava amb tothom, ha fet que moltes altres persones i entitats hagin viscut aquesta pèrdua de manera molt directe. Els propis companys del Budokan i les barraques, es mostraven avui desolats per la seva pèrdua.

És per això que els actes de Festa Major, tant culturals com esportius, previstos per ahir es van anul·lar, avui la Festa Major reprèn les seves activitats. Les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal en senyal de dol. El consistori vilanoví expressa el seu condol a la família en un moment tant dolorós.