Mor Ramon Maria Fitó, alcalde de Calonge de Segarra durant 20 anys

131
Ahir diumenge, 3 de novembre va morir l’exalcalde de Calonge de Segarra, Ramon Maria Fitó i Besora, després de lluitar contra una llarga malaltia, a l’edat de 69 anys. En Ramon Maria va ser alcalde de Calonge de Segarra durant cinc legislatures consecutives, de l’any 1987 fins al 2007, i regidor del consistori calongí durant una legislatura, del 2007 a l’any 2011. Vint-i-quatre anys dedicat al servei públic dels calongins i calongines.
En el marc de la seva alcaldia cal destacar la portada d’aigües a les masies i nuclis del municipi, la millora de camins, carrers i places dels pobles, la electrificació rural de varies masies, la potenciació de les festes tradicionals calongines i la creació de Ràdio Altiplà.
En una nota de condol, l’Ajuntament de Calonge de Segarra agraeix “la gran feina que en Ramon Maria va fer pel municipi al llarg de la seva trajectòria, una feina que sense dubte va contribuir a la millora i avenç de Calonge de Segarra”.
A banda de la seva implicació amb el seu municipi, en Ramon Maria participava activament en diferents entitats i associacions culturals, sindicals, polítiques, civils i de lleure.
El funeral serà avui dilluns a les 12.00 h del migdia a la parròquia de Santa Fe de Calonge de Segarra.