Montserrat Montaña i Marcel Mateu, nous coordinadors comarcals d’ICV Anoia

124

Montserrat Montaña i Marcel Mateu van ser elegits nous coordinadors comarcals d’ICV Anoia en l’Assemblea portada a terme el passat dissabte dia 1 d’octubre a Igualada, on van rebre el suport de la militància i on es va escollir també la nova Executiva Comarcal que formen 7 persones.

Marcel Mateu i Montserrat Montaña, nous coordinadors comarcals d’ICV Anoia
Marcel Mateu i Montserrat Montaña, nous coordinadors comarcals d’ICV Anoia

L’Assemblea es va iniciar amb la intervenció d’Eusebi Alonso, fins ara coordinador comarcal, que va presentar per la seva aprovació l’informe de Gestió de l’Executiva sortint així com l’estat econòmic de la formació política a la comarca. En un debat posterior entre els assistents es va dedicar força temps a parlar sobre el futur de les idees d’esquerra a Catalunya i com des d’ICV es pot ajudar que aquestes propostes, per a un millor futur per a la majoria dels catalans i catalanes, es facin possible.

Montaña i Mateu, nous cocoordinadors comarcals, van destacar en la seva intervenció el treball de consolidació i ampliació de la capacitat d’ICV Anoia d’influir en la vida social i política del nostre territori, potenciant aquells espais “en els que estem participant de forma activa i ampliant el ventall d’acció política i social”. Aquesta qüestió centrarà el treball de la nova Executiva Comarcal, i recorden que “sense oblidar el treball polític en els municipis anoiencs en els que ICV està present amb o sense representació institucional”.

Van aprofitar l’acte per assegurar que “tampoc es pot oblidar que En Comú Podem, força de confluència amb la presència d’ICV, ha estat la primera força a la nostra comarca en les darreres eleccions generals, en les seves dues convocatòries”. En aquest sentit, David Cid, coordinador nacional d’ICV, que va assistir a l’Assemblea i va ser l’encarregat de fer la cloenda, va centrar la seva intervenció en el futur que s’obre a Catalunya a partir de la col·laboració de diverses forces polítiques i moviments socials i del treball que s’està desenvolupant per la creació d’un nou subjecte polític que faci possible donar als catalans i catalanes una alternativa política amb possibilitats d’incidir en el nostre país en defensa de les classes populars.