Montserrat Carulla inaugura a Piera la primera setmana dedicada a la poesia

21

El passat divendres dia 20 d’octubre es va inaugurar oficialment la iniciativa “Piera en vers”, una mostra de pintura, escultura, poesia i contes de la qual els pierencs i pierenques podran gaudir fins al proper divendres 27 d’octubre. L’actriu Montserrat Carulla va ser l’encarregada d’obrir aquesta nova proposta cultural al Teatre Foment de Piera amb un recital durant el qual va fer un repàs a la seva vida, els seus anhels i la seva trajectòria professional utilitzant com a única eina l’art de la paraula.

Dissabte, en el marc d’aquesta iniciativa, poetes i poetesses vinguts d’arreu van fer un recorregut per la nostra vila aturant-se en diversos punts per llegir fragments de la seva obra. Després de dinar, tots ells van oferir un recital conjunt.

També s’han pogut visitar, aquest cap de setmana dues exposicions. La primera, a la Sala d’Exposicions Municipal, és una mostra de l’obra de l’escultora Roser Teixidó Bou. La segona es pot visitar al vestíbul de la Sala Foment i és una exposició de la pintora Carlota Delgar. Totes dues es mantindran obertes fins al proper 29 d’octubre.

Al llarg d’aquesta setmana encara hi ha noves propostes emmarcades en aquesta primera setmana de la poesia. Dimecres 25 d’octubre la Biblioteca de Piera acollirà la presentació del llibre de contes per a adults “La paret de les mentides”, de Franc Guinart i Palet. Divendres 27 es presentarà el llibre de poesia “Els caus del cuc”, d’Antoni Casals Pascual, en un acte que comptarà amb l’acompanyament de l’Aula Municipal de Música.