8.6 C
Igualada
Dijous, novembre 26, 2020

Les escoles Montclar i Mestral estrenen un espai web per a les famílies

En els darrers anys, amb el desenvolupament de les noves tecnologies i l’aparició de nous hàbits i models de relacions socials en xarxa, hem assistit a un canvi de paradigma que reclama una millora de la comunicació. Això comporta la necessària adaptació dels nostres missatges i canals de comunicació per explicar millor què fem, com ho fem i perquè ho fem.

Des de Montclar i Mestral fem un pas endavant per tal de donar-vos un millor servei, també a l’entorn digital. Per això, hem estat treballant intensament: primer per conèixer quines eren les vostres necessitats i expectatives com a famílies de l’escola i posteriorment en crear un nou espai web que recollís totes les vostres aportacions. Les principals novetats són:

  • UNIFICACIÓ DE WEB I CANVIS AL NAMING 

Fa més d’un curs que Montclar i Mestral van passar a ser un sol col·legi i amb la nova web s’unifiquen tots els serveis en un sol espai on-line. A més, comprovareu que el logotip i també la manera d’expressar el nom de l’escola canvia pel de la Institució Igualada.

Deixa d’utilitzar-se el nom del col·legi? 
Montclar sempre serà Montclar i Mestral sempre serà Mestral però ara ens convé manifestar de forma clara que les famílies trien un sol projecte quan ens fan confiança i que a més, és compartit per totes les escoles de la Institució.

  • PERSONALITZA EL WEB 

En accedir al web podreu personalitzar els continguts per visualitzar només aquells que més us interessin i que tinguin a veure amb els cursos dels vostres fills i filles. A més, aquesta selecció es desarà per no haver de tornar a fer-ho més endavant.

  • PROJECTE EDUCATIU AUDE

Al nou web hem fet el possible per donar a conèixer la nostra aportació educativa, projectant una imatge real i amable de la nostra feina a través del projecte Aude! Tots els projectes i continguts d’actualitat estaran classificats pels seus eixos estratègics.

  • TRANSPARÈNCIA I PROXIMITAT 

Avui és temps de transparència, claredat i cooperació i, en aquest context, és fonamental establir mecanismes que permetin fluxos estables i fluids de comunicació amb les famílies. Trobareu els resultats acadèmics (Notes i Entrevistes) i dades més rellevants de l’escola , les imatges i contactes de tot el personal o el tour virtual amb espais i instal·lacions, entre d’altres.

  • SERVEIS MÉS DESTACATS

Som conscients que el menjador, les galeries d’imatges o el calendari són els espais que més es visiten a qualsevol web d’una escola. Tots aquests serveis s’han millorat per facilitar-vos la seva consulta.

  • CONTINGUT SOCIAL

Twitter, Instagram, Facebook… tot un seguit de xarxes que s’integren al web per poder comunicar-nos amb vosaltres allà on us trobeu.

Aquesta web neix amb la intenció de estar més prop de les famílies, facilitar la vostra participació i que no us perdeu detall del dia a dia de l’escola i del nostre projecte educatiu. En els propers dies rebreu una enquesta perquè compartiu la vostra valoració i/o suggeriments.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Campus Igualada-UdL impulsa un postgrau en comerç internacional

El Campus Igualada-UdL amplia la seva oferta educativa amb un nou postgrau en Comerç Internacional, una especialització molt demanada per les empreses del territori...

Aquest diumenge comença el 5è Festival d’Orgue de Capellades

Aquest diumenge es farà el primer concert del Festival d’Orgue de Capellades, que enguany arriba ja a la seva cinquena edició i es converteix...

Vilanova engega el concurs per a trobar la millor decoració nadalenca

Vilanova del Camí convoca el Concurs de decoració i il·luminació nadalenca 2020. Com l’any passat, hi haurà doble categoria: per als aparadors comercials i...

Denuncien penalment un igualadí per un delicte d’estafa a Vilanova

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van denunciar penalment el passat 20 de novembre un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i...

L’Hospital segueix sense superar els 30 pacients ingressats per covid

El número de pacients ingressats amb coronavirus a l'Hospital Universitari d'Igualada segueix sense superar la trentena i ja fa més de dues setmanes que...
Compartir