6.3 C
Igualada
Dissabte, gener 29, 2022

Les escoles Montclar i Mestral estrenen un espai web per a les famílies

En els darrers anys, amb el desenvolupament de les noves tecnologies i l’aparició de nous hàbits i models de relacions socials en xarxa, hem assistit a un canvi de paradigma que reclama una millora de la comunicació. Això comporta la necessària adaptació dels nostres missatges i canals de comunicació per explicar millor què fem, com ho fem i perquè ho fem.

Des de Montclar i Mestral fem un pas endavant per tal de donar-vos un millor servei, també a l’entorn digital. Per això, hem estat treballant intensament: primer per conèixer quines eren les vostres necessitats i expectatives com a famílies de l’escola i posteriorment en crear un nou espai web que recollís totes les vostres aportacions. Les principals novetats són:

  • UNIFICACIÓ DE WEB I CANVIS AL NAMING 

Fa més d’un curs que Montclar i Mestral van passar a ser un sol col·legi i amb la nova web s’unifiquen tots els serveis en un sol espai on-line. A més, comprovareu que el logotip i també la manera d’expressar el nom de l’escola canvia pel de la Institució Igualada.

Deixa d’utilitzar-se el nom del col·legi? 
Montclar sempre serà Montclar i Mestral sempre serà Mestral però ara ens convé manifestar de forma clara que les famílies trien un sol projecte quan ens fan confiança i que a més, és compartit per totes les escoles de la Institució.

  • PERSONALITZA EL WEB 

En accedir al web podreu personalitzar els continguts per visualitzar només aquells que més us interessin i que tinguin a veure amb els cursos dels vostres fills i filles. A més, aquesta selecció es desarà per no haver de tornar a fer-ho més endavant.

  • PROJECTE EDUCATIU AUDE

Al nou web hem fet el possible per donar a conèixer la nostra aportació educativa, projectant una imatge real i amable de la nostra feina a través del projecte Aude! Tots els projectes i continguts d’actualitat estaran classificats pels seus eixos estratègics.

  • TRANSPARÈNCIA I PROXIMITAT 

Avui és temps de transparència, claredat i cooperació i, en aquest context, és fonamental establir mecanismes que permetin fluxos estables i fluids de comunicació amb les famílies. Trobareu els resultats acadèmics (Notes i Entrevistes) i dades més rellevants de l’escola , les imatges i contactes de tot el personal o el tour virtual amb espais i instal·lacions, entre d’altres.

  • SERVEIS MÉS DESTACATS

Som conscients que el menjador, les galeries d’imatges o el calendari són els espais que més es visiten a qualsevol web d’una escola. Tots aquests serveis s’han millorat per facilitar-vos la seva consulta.

  • CONTINGUT SOCIAL

Twitter, Instagram, Facebook… tot un seguit de xarxes que s’integren al web per poder comunicar-nos amb vosaltres allà on us trobeu.

Aquesta web neix amb la intenció de estar més prop de les famílies, facilitar la vostra participació i que no us perdeu detall del dia a dia de l’escola i del nostre projecte educatiu. En els propers dies rebreu una enquesta perquè compartiu la vostra valoració i/o suggeriments.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El bicentenari de “Els Tres Tombs d’Igualada”, un valuós testimoniatge del nostre patrimoni cultural

La Festa dels Tres Tombs, avui ja bicentenària a la nostra ciutat, i catalogada com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de...

Òdena celebra aquest diumenge la reformulada Fira de Sant Sebastià, la Fira de la Baronia d’Òdena

Òdena, recupera, la Fira de la Baronia en el marc de la celebració de Sant Sebastià, i en celebra aquest diumenge, 30 de gener,...

Humans Anoia: Joan Solé Oller

JOAN SOLÉ OLLER  Nascut a Igualada el 1963, fotògraf professional  Afeccionat a la fotografia des de sempre i fotògraf professional des de l’any 1982, enguany farà...

Aquest diumenge, Mercat d’Antiguitats

Com és habitual cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 30 de gener tindrà lloc el Mercat d’Antiguitats, col·leccionisme, art i artesania, organitzat...

L’Editorial: La força de la ciutadania

Sovint els ciutadans creuen que han de sol·licitar a les administracions que els donin o concedeixin coses. Massa sovint es deixen portar pel desànim...
Compartir