Montbui es prepara per celebrar la 1a Setmana de les Arts

26

Durant la propera setmana els alumnes dels centres educatius de Montbui seran protagonistes de la “I Setmana de les Arts”, que es durà a terme a la Sala Auditori de Mont-Àgora i que implicarà l’organització de nombroses activitats.

Les activitats començaran dilluns a partir de dos quarts de 12 del matí amb un Concert de l’Orquestra de Violins i Violoncels. Hi actuaran els alumnes de segon curs de les escoles Antoni Gaudí, Garcia Lorca i Montbou. Aquesta activitat és oberta al públic.

L’endemà dimarts 23 de maig, entre les 10.20 i les 12.40 hores tindrà lloc una activitat interna i exclusiva per als escolars: “Retrats, instal·lació artística”.

El dimecres 24 de maig, entre les 10 del matí i la 1 de la tarda, s’organitzarà l’activitat “Un matí de teatre”. De a 10 a 11 hores per als alumnes de l’Escola Antoni Gaudí; de 11 a 12 hores per als de l’ escola Garcia Lorca i de 12 a 12.45 hores será el torn dels alumnes de l’Escola Montbou. Es tracta d’una activitat oberta al públic.

I el dijous 25 de maig a partir de dos quarts de 12 del migdia tindrà lloc la cantata “El ratolí electrònic”. Hi actuaran els alumnes de quart curs de les escoles Antoni Gaudí i Garcia Lorca i també els de sisè curs del Montbou. També en aquest cas será una activitat oberta a les famílies i al públic en general. La Setmana de les Arts compta amb l’organització de les escoles de Montbui Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, també l’Institut Montbui i té la col·laboració de les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament montbuienc.