25.2 C
Igualada
Dilluns, agost 15, 2022

Monòlegs i cinema infantil, dins el cicle cultural “Comença l’espectacle”

Aquest cap de setmana tornen les activitats del cicle cultural “Comença l’espectacle”, organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui.

Així, aquest dissabte 8 de maig, a partir de les 7 de la tarda, s’organitzarà una “Tarda de monòlegs”, on intervindran Miguel Àngel Marín, David Sas, Eva Cabezas i Aitor Urbano. Sense cap mena de dubte, un autèntic “pòquer” de monoleguistes de gran nivell, alguns d’ells arribats des del Club de la Comèdia, i que garantiran el millor humor del moment. L’entrada per a aquest recital de monòlegs té un preu de 3 euros i es realitzarà a la sala Gran Mont-Àgora.

I l’endemà diumenge 9 de maig a les 12 del migdia es projectarà la pel·lícula infantil “Raya y el último dragón” (al preu de 3 euros).

Encara es poden adquirir les entrades per a les activitats a www.reservaentradas.com. Ambdues activitats es celebraran complint totes les mesures de seguretat contra la covid-19 tals com signatura de declaració autoresponsable (es pot descarregar de la pàgina web i portar de casa signada), control de temperatura, utilització de gel hidroalcohòlic i mascareta obligatòria.

Les activitats del “Comença l’espectacle” estan organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, i la col·laboració de Mont-Àgora i la Diputació de Barcelona.

Fins el 24 de maig, exposició “Un any després”
Fins el dilluns 24 de maig es pot veure, en horari d’obertura de centre, al vestíbul de Mont-Àgora, l’exposició “Un any després”.
Es tracta d’un recull de les obres participants en el Concurs de Dibuix infantil i juvenil “Primavera confinada 2020”, el qual va ser patrocinat per l’empresa montbuienca Proembasa.

Organitza l’exposició la regidoria de Cultura Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Activitat emmarcada en el cicle cultural “Comença l’espectacle”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Ral·li Catalunya tornarà a vorejar l’Anoia

És la Festa Major dels rallys catalans i espanyols, poder tenir els millors pilots del món de rallys a costat de casa, és tot...

La Torre que volem

Com cada any, el període estival dona temps per a fer reflexions. En el meu cas, i ja que estem treballant en el programa...

La Llosa del Cavall, la garantia de l’abastament d’aigua per Igualada

L’any 1926 el General Vives, en la seva coneguda conferència, ja advertia que els dos reptes principals pel futur d’Igualada eren el desenvolupament del...

La Coral de Santa Maria va solemnitzar la missa dominical retransmesa per TVE-2

Amb la participació coral en la missa de TVE-2 de diumenge passat 7 d’agost, a Sant Cugat del Vallès, la Coral de Santa Maria...

L’editorial: Solidaritat energètica

Europa es prepara per un hivern de penúries. La sequera i la guerra a Ucraïna ha generat una sèrie de situacions que afecten greument...
Compartir