20.6 C
Igualada
Dimarts, juny 22, 2021

Monòlegs i cinema infantil, dins el cicle cultural “Comença l’espectacle”

Aquest cap de setmana tornen les activitats del cicle cultural “Comença l’espectacle”, organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui.

Així, aquest dissabte 8 de maig, a partir de les 7 de la tarda, s’organitzarà una “Tarda de monòlegs”, on intervindran Miguel Àngel Marín, David Sas, Eva Cabezas i Aitor Urbano. Sense cap mena de dubte, un autèntic “pòquer” de monoleguistes de gran nivell, alguns d’ells arribats des del Club de la Comèdia, i que garantiran el millor humor del moment. L’entrada per a aquest recital de monòlegs té un preu de 3 euros i es realitzarà a la sala Gran Mont-Àgora.

I l’endemà diumenge 9 de maig a les 12 del migdia es projectarà la pel·lícula infantil “Raya y el último dragón” (al preu de 3 euros).

Encara es poden adquirir les entrades per a les activitats a www.reservaentradas.com. Ambdues activitats es celebraran complint totes les mesures de seguretat contra la covid-19 tals com signatura de declaració autoresponsable (es pot descarregar de la pàgina web i portar de casa signada), control de temperatura, utilització de gel hidroalcohòlic i mascareta obligatòria.

Les activitats del “Comença l’espectacle” estan organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, i la col·laboració de Mont-Àgora i la Diputació de Barcelona.

Fins el 24 de maig, exposició “Un any després”
Fins el dilluns 24 de maig es pot veure, en horari d’obertura de centre, al vestíbul de Mont-Àgora, l’exposició “Un any després”.
Es tracta d’un recull de les obres participants en el Concurs de Dibuix infantil i juvenil “Primavera confinada 2020”, el qual va ser patrocinat per l’empresa montbuienca Proembasa.

Organitza l’exposició la regidoria de Cultura Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Activitat emmarcada en el cicle cultural “Comença l’espectacle”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Enquesta: creus que l’Anoia s’està convertint en una comarca dormitori?

Actualment, el nombre d’afiliats a la Seguretat Social que viuen a l’Anoia és de 49.594, però que a més hi treballen, és de 33.740,...

Vilanova recorda que donar menjar als ànecs del Parc Fluvial pot suposar una multa

L’àrea de Medi Ambient ha instal·lat tres cartells informatius al Parc Fluvial que recorda que donar menjar als ànecs i altres aus, està prohibit....

Carme inaugura la remodelació de la piscina

Aquest passat cap de setmana, els veïns i veïnes de Carme van poder veure el resultat de les obres de remodelació del vas gran...

David Oliva és escollit primer secretari de la Joventut Socialista de l’Anoia

La Joventut Socialista de l’Anoia ha celebrat, aquest diumenge 20 de juny, el 5è Congrés de Federació amb prop d’un centenar de persones al...

Òdena vol posar fre als “botellons” al Pla de les Gavarreres

L'Ajuntament d'Òdena ha començat a treballar juntament amb l'Associació dels Plans, la Policia Local i Mossos d'Esquadra noves mesures per aturar el 'botellón' i...
Compartir