19 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Monòlegs i cinema infantil, dins el cicle cultural “Comença l’espectacle”

Un article de

Monòlegs i cinema infantil, dins el cicle cultural “Comença l’espectacle”
M

Aquest cap de setmana tornen les activitats del cicle cultural “Comença l’espectacle”, organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui.

Així, aquest dissabte 8 de maig, a partir de les 7 de la tarda, s’organitzarà una “Tarda de monòlegs”, on intervindran Miguel Àngel Marín, David Sas, Eva Cabezas i Aitor Urbano. Sense cap mena de dubte, un autèntic “pòquer” de monoleguistes de gran nivell, alguns d’ells arribats des del Club de la Comèdia, i que garantiran el millor humor del moment. L’entrada per a aquest recital de monòlegs té un preu de 3 euros i es realitzarà a la sala Gran Mont-Àgora.

I l’endemà diumenge 9 de maig a les 12 del migdia es projectarà la pel·lícula infantil “Raya y el último dragón” (al preu de 3 euros).

Encara es poden adquirir les entrades per a les activitats a www.reservaentradas.com. Ambdues activitats es celebraran complint totes les mesures de seguretat contra la covid-19 tals com signatura de declaració autoresponsable (es pot descarregar de la pàgina web i portar de casa signada), control de temperatura, utilització de gel hidroalcohòlic i mascareta obligatòria.

Les activitats del “Comença l’espectacle” estan organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, i la col·laboració de Mont-Àgora i la Diputació de Barcelona.

Fins el 24 de maig, exposició “Un any després”
Fins el dilluns 24 de maig es pot veure, en horari d’obertura de centre, al vestíbul de Mont-Àgora, l’exposició “Un any després”.
Es tracta d’un recull de les obres participants en el Concurs de Dibuix infantil i juvenil “Primavera confinada 2020”, el qual va ser patrocinat per l’empresa montbuienca Proembasa.

Organitza l’exposició la regidoria de Cultura Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Activitat emmarcada en el cicle cultural “Comença l’espectacle”.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca