Monbus es converteix en nou patrocinador del CB Igualada

109

El Sènior Masculí A, el primer equip masculí del Club Bàsquet Igualada, comptarà com a patrocinador l’empresa Monbus.

L’empresa de transports gallega ha estat des de sempre vinculada al món del bàsquet, concretament amb equips de l’ACB com l’Obradoiro, que precisament també porta el nom de la companyia. Ara donarà suport al l’equip igualadí i, entre d’altres, la seva col·laboració permetrà la compra de nou material d’entrenament del qual se’n beneficiarà tot el club i que contribuirà a millorar la tecnificació dels seus jugadors.

Altres clubs esportius de Catalunya també tenen acords amb Monbus. És, per exemple, el cas del Barça, que es trasllada en tots els seus desplaçaments i amb tots els seus equips amb la companyia gallega.

Aquest any el SMA disputarà la lliga catalana EBA en una temporada que promet. Dirigit pel tècnic Jordi Martí, l’equip compta amb els jugadors renovats Miquel Benito, Eduard Burgés, Sergi Carrión, Jordi Torres, Carles Fonts, Miki Stobart, Eduard Tejero i Pau Camí. Aquesta temporada s’hi s’incorporen també els jugadors Roger Pérez, provinent del CB Sitges, i l’igualadí Jaume Torres, provinent del CB Castelldefels i germà de Jordi. El SMA està format, també, per Àxel Renau i Sergi Alamillo, segon i tercer entrenadors respectivament, i per Albert Duocastella, preparador físic i delegat.