Mireia Duran nova presidenta del Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia

542

El Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia encara una nova etapa de treball després que
s’hagi constituït la nova comissió executiva en sessió extraordinària el dijous 29 de juny.
La regidora de Veciana, Mireia Duran, ha estat escollida per unanimitat presidenta de l’ens
local, situat a Els Prats de Rei. Durant el seu mandat, l’acompanyaran a les dues vicepresidències, Pere Masana (regidor del poble de Pujalt) i Ramon Bosch ( actual president de l’ADAA). El càrrec de tresorer recau a Gerard Batista ( regidor a Castellfollit de Riubregós) i són vocals de la nova junta, Maite Esquius (regidora de Rubió ) i Terència Torra ( regidora de Sant Pere Sallavinera). En el seu discurs de nova presidenta, Duran, ha destacat que assumeix el càrrec amb la voluntat de “treballar i potenciar el desenvolupament econòmic, social, turístic i cultural del territori i de ser al costat dels nostres municipis consorciats”. També ha posat de manifest “la il·lusió de complir amb les expectatives que requereix el càrrec”.

Nova etapa amb reptes de futur                                                                             Amb el canvi de junta es recupera per part del Consorci la potenciació del foment de
l’ocupació, la creació i consolidació de l’oferta turística i la dinamització de la producció
agroalimentària de qualitat. Altres aspectes que centraran la gestió de l’ens durant aquests pròxims anys són el manteniment i l’ampliació dels diferents programes d’ajuts als municipis consorciats i l’ impuls en aconseguir que els pobles vagin plegats en la promoció i desenvolupament del territori. També serà clau el treball per la proximitat amb els socis i la recollida des propostes de millora aportades.
Actualment el Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia el formen 10 pobles situats a la zona nord de la comarca de l’Anoia, l’Associació pel Desenvolupament de l’Alta Anoia que reuneix a empreses i particulars de l’àmbit de serveis i turisme, així com els sindicats Unió de pagesos i Jarc.