3.2 C
Igualada
Dimecres, gener 20, 2021

“Mirar i tractar de manera global a la persona és la clau per identificar i solucionar problemes”

Parlem amb Sisco Gràcia del Centre de Recuperació Natural SANAT

Diga’ns qui ets i quines teràpies hi fas al teu centre?

Les teràpies que faig són la Kinesiologia Prioritària, Acupuntura Mètode SAAM Coreà i el massatge neurosedant.

Explica’ns què són i amb què ens poden ajudar aquestes tècniques.

Totes ens ajuden a recuperar l’equilibri i benestar tant del cos com de la ment. Les treballo per separat o combinades, depenent de la persona, i així obtenir un millor resultat.

La Kinesiologia Prioritària.
En lloc d’enfocar-se en un únic aspecte de la salut, té en compte el cos, la ment i l’esperit com un tot complet. Combina la fisiologia, la psicologia i els mecanismes biomecànics del moviment per treballar tots els aspectes de la salut ja siguin emocionals o físics.
Mitjançant un test muscular trobem el remei adequat i personalitzat que farà que el teu cos vagi recuperant l’equilibri.

L’Acupuntura Mètode SAAM Coreà
Tracta l’accés o defecte energètic en uns punts molt concrets del cos, com ara dolors musculars, dels ossos, desajustaments del sistema nerviós, i qualsevol tipus de dolor físic o malestar. Amb aquesta tècnica ajustem el desequilibri ràpidament degut a la seva alta efectivitat.

El nostre sistema de meridians, d’acord amb la Medicina Tradicional Xinesa, es basa en la circulació d’energia a través del cos. Quan l’equilibri d’aquests sistemes s’interromp pot conduir a patir una mala salut, i a través de l’acupuntura el regulem.

El Massatge neurosedant Combina tècniques suaus i lentes per aconseguir un gran efecte relaxant del sistema nerviós. Des de l’inici de la teràpia l’usuari entra en un estat de tranquil·litat ja que eliminem la tensió física i mental que el dia a dia ens provoca, donant un estat de total benestar en cos i ment.

Aquest massatge és de cos sencer acabant amb un agradable i relaxant craniofacial que deixa a la persona en un estat de serenor.

Ens poden ajudar aquestes teràpies amb els temps d’incertesa que estem vivint?

Les teràpies que oferim a SANAT proporcionen la pau i l’equilibri que tant necessitem, sobretot en aquests dies en què l’estrès i els problemes personals ens poden arribar a sobrepassar.

Amb la situació en què ens trobem ara mateix i amb la constant sensació d’inestabilitat que ens fa viure la covid-19 pot ser que anem més alterats del normal i les nostres teràpies són una eina que ens ajudarà a contrarestar tant aquest problema com molts d’altres.

A SANAT busquem l’excel·lència en el nostre treball i que les persones que hi venen trobin una experiència terapèutica propera i professional.

En les teràpies que oferim, considerem a les persones com una totalitat, pel que es té en compte la globalitat en tots els seus aspectes: físic, emocional, energètic i espiritual.

El meu objectiu és que les persones recuperin el seu equilibri i benestar.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Patronals i sindicats reclamen més veu al Pla Territorial del Penedès

Les patronals i principals sindicats del Gran Penedès reclamen tenir més influència en la redacció del Pla Territorial Parcial que està fent la Generalitat,...

Can Mata produirà biometà a partir del gas que es genera a l’abocador

L'abocador de Can Mata, ubicat als Hostalets de Pierola, produirà biometà a partir del biogàs que es genera a les instal·lacions. Així ho han...

Enquesta: què et sembla que es segueixin fent actes tradicionals en formats reduïts?

La pandèmia ens ho està canviat tot. Hem hagut d'adaptar les nostres vides a una manera de fer diferent. I el mateix passa amb...

El TSJC suspèn cautelarment el decret que ajorna les eleccions del 14-F

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès de forma cautelar el decret del Govern que ajorna les eleccions al Parlament del...

El Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf tanca per un positiu

El Centre de Dia Casa Joan Gimferrer de Calaf roman obert des del passat 1 de juliol, un cop validat i aprovat el seu...
Compartir