25.9 C
Igualada
Dissabte, juliol 31, 2021

“Mirar i tractar de manera global a la persona és la clau per identificar i solucionar problemes”

Parlem amb Sisco Gràcia del Centre de Recuperació Natural SANAT

Diga’ns qui ets i quines teràpies hi fas al teu centre?

Les teràpies que faig són la Kinesiologia Prioritària, Acupuntura Mètode SAAM Coreà i el massatge neurosedant.

Explica’ns què són i amb què ens poden ajudar aquestes tècniques.

Totes ens ajuden a recuperar l’equilibri i benestar tant del cos com de la ment. Les treballo per separat o combinades, depenent de la persona, i així obtenir un millor resultat.

La Kinesiologia Prioritària.
En lloc d’enfocar-se en un únic aspecte de la salut, té en compte el cos, la ment i l’esperit com un tot complet. Combina la fisiologia, la psicologia i els mecanismes biomecànics del moviment per treballar tots els aspectes de la salut ja siguin emocionals o físics.
Mitjançant un test muscular trobem el remei adequat i personalitzat que farà que el teu cos vagi recuperant l’equilibri.

L’Acupuntura Mètode SAAM Coreà
Tracta l’accés o defecte energètic en uns punts molt concrets del cos, com ara dolors musculars, dels ossos, desajustaments del sistema nerviós, i qualsevol tipus de dolor físic o malestar. Amb aquesta tècnica ajustem el desequilibri ràpidament degut a la seva alta efectivitat.

El nostre sistema de meridians, d’acord amb la Medicina Tradicional Xinesa, es basa en la circulació d’energia a través del cos. Quan l’equilibri d’aquests sistemes s’interromp pot conduir a patir una mala salut, i a través de l’acupuntura el regulem.

El Massatge neurosedant Combina tècniques suaus i lentes per aconseguir un gran efecte relaxant del sistema nerviós. Des de l’inici de la teràpia l’usuari entra en un estat de tranquil·litat ja que eliminem la tensió física i mental que el dia a dia ens provoca, donant un estat de total benestar en cos i ment.

Aquest massatge és de cos sencer acabant amb un agradable i relaxant craniofacial que deixa a la persona en un estat de serenor.

Ens poden ajudar aquestes teràpies amb els temps d’incertesa que estem vivint?

Les teràpies que oferim a SANAT proporcionen la pau i l’equilibri que tant necessitem, sobretot en aquests dies en què l’estrès i els problemes personals ens poden arribar a sobrepassar.

Amb la situació en què ens trobem ara mateix i amb la constant sensació d’inestabilitat que ens fa viure la covid-19 pot ser que anem més alterats del normal i les nostres teràpies són una eina que ens ajudarà a contrarestar tant aquest problema com molts d’altres.

A SANAT busquem l’excel·lència en el nostre treball i que les persones que hi venen trobin una experiència terapèutica propera i professional.

En les teràpies que oferim, considerem a les persones com una totalitat, pel que es té en compte la globalitat en tots els seus aspectes: físic, emocional, energètic i espiritual.

El meu objectiu és que les persones recuperin el seu equilibri i benestar.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Pobla dona un nou impuls a l’activitat de la seva gent gran

A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu a través...

Racons de l’Anoia: Pujalt

El terme de Pujalt, de 31,43 km2 d’extensió, és al sector de ponent de l’altiplà de Calaf, al límit nord de la comarca de...

A propòsit d’una notable Exposició: “Natura viva”, de Carlota Delgar, a Igualada

Nascuda a l’osonenca Manlleu i instal·lada al cap d’uns anys a Els Hostalets de Pierola, Carlota Delgar se’ns presenta com una dona activa i...

Igualada tindrà les zones blaves gratuïtes durant tot el mes d’agost

Aquest any durant tot el mes d’agost la zona blava de la ciutat d’Igualada serà gratuïta. L’1 de setembre es tornarà a activar. L’ajuntament...

L’editorial: Ha tornat el foc

De nou l’Anoia ha tornat a ser assolada pel foc. Aquesta vegada a Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous, que...
Compartir