Millores urbanístiques per l’Espelt

51

espelt.jpg

El nucli de l’Espelt ha començat l’any amb la rebuda de millores urbanístiques per als seus ciutadans. Per una banda, la construcció d’una vorera a l’entrada del municipi i per altra l’adequació de la zona verda al Carrer Major. Dues noves actuacions que milloraran la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Fa dues setmanes van començar les obres de construcció d’una vorera que va des de la parada de l’autobús fins a les antigues escoles, un nou espai que permetrà passejar per aquesta zona i millorarà la seguretat dels vianants. A més, s’està instal·lant enllumenat per tota la vorera amb el sistema de leds, una tecnologia de molt baix consum. Està previst que els ciutadans puguin fer ús d’aquesta nova infraestructura en les properes setmanes, quan les obres de construcció de la vorera i d’enllumenat es donaran per finalitzades.

En segon lloc, l’Espelt dignificarà el Carrer Major on hi incorporarà una zona verda i una petita zona de parc infantil. Per fer-ho s’enderrocaran els anomenats “garatges de Cal Estruch”. Una vegada fet l’enderroc començaran les obres d’arranjament per instal·lar les estructures per al joc de nens. La millorà ha comportat ja la reubicació dels contenidors que ocupaven una part de l’espai i s’ha retirat l’antic enllumenat.

“Aquestes petites millores responen al nostre compromís de millorar la seguretat i la qualitat de vida dels odenencs i fan el nostre municipi més amable, endreçat i accessible” assegura l’alcalde del municipi, Pep Solé.