MgComunicació, de nou premiat pel disseny d’un packaging

197

La gamma de productes Concentralia® de l’empresa catalana Salló Kyra, han guanyat el premi internacional “WorldStar Packaging Awards”. Dissenyats per l’igualadí Miquel Gleyal de l’estudi MgComunicació amb la col·laboració de Salló, també van ser reconeguts el passat 2018 amb un premi nacional Liderpack.

El passat mes de maig, es va fer la gala d’entrega de premis a Praga (República Txeca), amb premiats de tot Europa, Japó, Indonèsia, Xina i Austràlia entre d’altres. Representants de Salló Kyra i de MgComunicació van recollir el premi.
El Concurs “WorldStar Packaging Awards” és un dels principals esdeveniments de l’Organització Mundial de Packaging (WPO) i és el principal premi internacional en envasos.

MgComunicació és un estudi de disseny multidisciplinari situat a Igualada amb el dissenyador Miquel Gleyal al capdavant, des de 1999. L’estudi ha rebut altres guardons com el Premi Liderpack (Packagins & PLV Awards), Premi Letra (premis nacionals de comunicació visual i gràfica), Premi Anuaria (premis del disseny gràfic espanyol), Premi Korazza (premi a la millor revista associativa espanyola) i Premi de Comunicació de la Diputació de Barcelona.