1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

Més de cinc mil visitants i vuitanta cotxes venuts a l’Automercat

La Fira de l’automòbil d’ocasió Automercat celebrada aquest passat cap de setmana al barri Les Comes d’Igualada deixa un balanç molt positiu, amb més de cinc mil visitants i 83 cotxes venuts durant els dos dies del certamen. 

Des de l’organització, Fira d’Igualada, es destaca que Automercat es va poder celebrar en un ambient de normalitat i complint totes les mesures sociosanitàries (espai perimetrat, control d’aforament i tasques de neteja i desinfecció) i que això no va impedir que les xifres de visitants fossin molt bones. Fira d’Igualada agraeix la bona predisposició del públic assistent, majoritàriament veïns d’Igualada i altres municipis de la comarca de l’Anoia.

L’organització també destaca la xifra de 83 vehicles venuts, una dada similar a la del setembre de l’any passat, tot i que en aquest cas Automercat es va haver de celebrar dins de FirAnoia a causa de la pandèmia. Com en edicions anteriors, aquest any des de l’organització s’havia estimulat la compra amb dos premis de 1.000 euros que es van endur compradors dels concessionaris expositors Exclusivas Pont SAU (Citroen) i  Anoia Motor, S.A. (Seat).

Automercat va comptar amb un espai d’exposició de més de 6.000 metres quadrats a l’Avinguda Països Catalans i l’Avinguda Europa de Les Comes, i una oferta de més de 300 vehicles d’ocasió d’un ampli ventall de preus i models.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies