Més de 200 corredors participen a la II Trail Aigua de Rigat

48

El passat diumenge dia 10 de novembre es va celebrar la II Trail Aigua de Rigat a Igualada, amb sortida i arribada al parc fluvial i amb un recorregut que transcorria també per Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. En aquesta segona edició s’ha triplicat la participació de la primera edició amb més de 200 inscrits d’arreu de Catalunya i amb un gran nivell atlètic. L’esdeveniment va comptar amb la presència i suport tècnic de Sheila Avilés, actual campiona del món de les sèries mundials de curses de muntanya. Malgrat això, no va poder prendre part a la cursa a causa dels propers compromisos internacionals així com per minimitzar el risc de lesió.

A la cursa absoluta masculina de 13 km es va imposar l’atleta local Daniel Baraldés del Club Atlètic Igualada Petromiralles amb un temps de 56’18”. En categoria femenina, la guanyadora va ser Ainhoa Costas del Viladecans Atletisme amb 1h06’59’’. A la cursa infantil de 2 km els guanyadors a la categoria sub 12 van ser Joan Martinez i Martina camps ambdós del Club Atlètic Igualada Petromiralles/Jocnet i a la categoria sub 14 es van proclamar campions el Pol Rubio i la Clara Enrich també del Club Atlètic Igualada Petromiralles/Jocnet.

La classificació completa i també les galeries fotogràfiques es poden consultar al web www.trailaiguaderigat.com

Des de l’organització es valora positivament el resultat d’aquesta segona edició i ja es treballa per consolidar la cursa al calendari de curses de muntanya i que es converteixi en un esdeveniment de referència a la comarca.