Més de 130 biblioteques públiques oferiran servei de bibliopiscines i biblioplatges durant aquest estiu
M

29 de juny de 2019
El Departament de Cultura, a través del Servei de Biblioteques, donarà suport a més de 130 biblioteques de tot el territori que oferiran servei de bibliopiscines i biblioplatges durant l’estiu, amb activitats diverses a les piscines i platges: des de servei de consulta i préstec fins a espais de lectura, contacontes, tallers i altres propostes culturals per a totes les edats.
A més, amb la col·laboració de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), es reforçaran les col·leccions de revistes de les biblioteques públiques amb dotze títols: Cavall Fort, Cocoter, Cuina, Descobrir, Diari Bitxos, El Tatano, Enderrock, Fosbury, Reporter Doc, Sàpiens, Namaka, Piu Piu i Petit Sapiens.
Una altra activitat que torna enguany és el concurs #biblioestiurevistes per al foment de la lectura i de les revistes en català. La persona que aconsegueixi més “m’agrada” en la foto que pengi a les xarxes socials llegint una revista en català i amb l’etiqueta #BiblioEstiuRevistes serà la guanyadora i rebrà una tauleta i una subscripció d’un any a l’iQUIOSC.cat.
Cada estiu les biblioteques públiques ofereixen als seus usuaris la possibilitat d’apropar-los els seus fons a diversos emplaçaments fora de l’edifici de la biblioteca.  En aquestes biblioteques d’estiu, es pot consultar un fons seleccionat per a totes les edats, en què predominen els temes d’actualitat i la literatura d’imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les, principalment. També permet aconseguir obres en préstec, fer-se el carnet de la biblioteca i, en algun cas, connectar-se a Internet.  S’ofereix a més un ventall d’activitats complementàries com conferències, lectures, presentacions i propostes culturals per fomentar l’aliança entre lectura i lleure.
Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta