Més de 100 amants del cinema “gore” gaudeixen del 1r passi del Rewind Horror Festival

24

directors-protagonistes-rewind-festival-veuanoiaMés de 100 amants del cinema “gore” i del terror extrem de Vilanova del Camí, Igualada i voltants, van gaudir dissabte de la primera jornada del Rewind Horror Festival a Can Papasseit, a Vilanova del Camí.

El 1r passi de curtmetratges va arrencar amb la presentació del curt ‘Legado’, amb la presència del seu director, Joan-Pol Argenter, a qui acompanyava el muntador, i s’hi va poder veure un vídeo que va enviar el director de ‘La herencia’, Gorka Moreno García. Al passi també hi va assistir la regidora de cultura de Vilanova del Camí Meritxell Humbert.

La nit de curts de terror va comptar amb moments molt aplaudits, com en finalitzar el curt ‘Garabatos’ o la referència al mestre del gènere John Carpenter que fa el curt ‘You’re gonna die tonight’. Les dues hores de projeccions van acabar amb aplaudiments i el públic va poder intercanviar impressions amb Joan-Pol Argenter, que es va quedar fins el final de l’acte.

Segona jornada i cerimònia de premis

La segona jornada del Rewind Horror Festival serà dissabte 26 de novembre, a partir de les 7 del vespre. En aquesta ocasió es projectaran els curtmetratges que competeixen a la Secció Oficial, un total de 14. Els curts seleccionats són el francès ‘Vardoger’, el polonès ‘Semper fidelis’, el peruà ‘Leyendas urbanas’, la coproducció alemanya i espanyola ‘Save’ i els espanyols ‘El abuelo’, ‘La trampa”, ‘Gentlemen’,’Sara’, ‘Behind’, ‘Down to the wire’, ‘Estela’, ‘El moroso cataléptico’, ‘Múltiplos de 3’ i ‘La Ilusión de un Ayer’.

En acabar, es farà la cerimònia de lliurament de premis amb la presència de directors i protagonistes. Els premis són al millor curtmetratge de la Secció Oficial, dotat amb 100 euros; al millor curtmetratge “gore” o extrem, amb un valor de 50 euros; i una menció especial de l’organització al curtmetratge més innovador, original o sorprenent, dotat amb 50 euros. Tots els curtmetratges participants s’han seleccionat a partir dels 141 curts presentats.

El Rewind Horror Festival s’integra des d’aquest any en el Rewind Festival, el certamen de curtmetratge que forma part del Catalunya Film Festivals i que arribarà a la tercera edició el març del 2017. Es pot consultar tota la informació del festival al web Rewindfestival.es i als seus perfils de Facebook i Twitter.