Meditempus-SumaGroup: Més de 20 anys d’experiència en el sector del treball temporal

55

Sector: Serveis, RRHH
Ubicació: Igualada
Any fundació: 1995

Meditempus-Sumagroup és una empresa catalana amb més de 20 anys d’experiència dedicada al sector de treball temporal –per mitjà de MEDITEMPUS- i de la selecció de personal, a través de la consultoria PRÒXIMA.

L’empresa va començar la seva activitat a Barcelona de les mans de dos socis fundadors especialitzats en recursos humans, treball temporal i consultoria. En l’actualitat, l’empresa proporciona totes les formes possibles d’ocupació arreu del territori estatal i disposen de 15 oficines a la província de Barcelona i 2 a Madrid on ofereixen els serveis de treball temporal, outsourcing, consultoria en recursos humans, contact center, selecció i formació; així com a la vegada, tot un ventall ampli d’ofertes de serveis en l’àmbit dels recursos humans i l’atenció al client.

Des de finals de l’any 2018, aquest grup compta amb una nova delegació a la capital de l’Anoia, Igualada, sota la direcció i gerència de Borja López. Durant la crisi econòmica, l’empresa va créixer arribant a facturar 40 milions d’euros (30 dels quals, de l’ett, i els 10 restants, de la consultoria, outsourcing i selecció de personal).

El seu mètode de recerca
El seu mètode de recerca de candidats converteix Meditempus en referent a la província de Barcelona. Però, davant tanta oferta d’empreses que es dediquen al sector del treball temporal, quin és el seu tret diferencial, allò que els distingeix de la competència? Borja anima a les empreses de la comarca que “provin el seu mètode diferent de recerca de candidats, una característica que ens fa ser referents a la província de Barcelona. La nostra premissa és ajudar a trobar el que necessites. Som la solució tant a les empreses com a les candidatures”, explica.

“Amb això vull dir que les empreses han de concentrar-se amb la seva activitat principal, de la resta, de trobar-li el perfil adequat, ja ens encarreguem nosaltres”.

T’ajuden a trobar el que necessites
Seguint aquesta línia d’actuació, Meditempus Sumagroup respon a la raó “d’ajudar a les empreses que volen contractar, però també a les persones que busquen feina. Les posem en contacte perquè totes dues parts es beneficiïn. La nostra clau és l’empatia”. Aquesta simbiosi és el leitmotiv i l’essència d’aquesta empresa.

D’altra banda, per aconseguir-ho, gran part de l’equip humà format per aquesta empresa està format en l’àmbit de la psicologia, relacions laborals i humanitats.

“El 80% dels nostres clients són pimes. Per això vam decidir venir a l’Anoia, a la capital, per poder ajudar a les empreses a captar talent. Som conscients que les empreses són molt exigents, i la nostra batalla és donar-li un bon servei a l’empresa, però també, donar la millor feina a la persona que entra per la porta. Ha estat molt gratificant donar un aire nou a la comarca de l’Anoia i també donem servei a la comarca de la Segarra”, explica Borja.

Les persones per damunt de tot
En aquest sentit, Enric afirma que “seguim amb l’objectiu que el que ens fa diferents és l’empatia, el nostre objectiu principal són les persones.

Ens agrada que les persones vinguin a la nostra oficina a portar-nos el currículum. Hem de saber com són, conèixer les seves circumstàncies personals perquè amb un paper no és suficient. Hi ha d’haver empatia, connexió. Les persones que enviem a les empreses són els nostres representants. Hi ha d’haver un bon feedback. Som conscients que cada persona és un món i un perfil. La nostra guerra és trobar feina a gent que no en té. Fem recursos humans: sempre parlem i tractem amb persones, volem anar més enllà, dedicar-los uns minuts i que siguin agraïdes”.