25.1 C
Igualada
Dimarts, 26 setembre 2023

Un article de

La Marxa Som, una reivindicació a peu per la plena llibertat, passarà per Igualada el 29 de juliol
L

Aquest mes de juliol la Marxa Som recorrerà les comarques del Principat de Catalunya per tal de reivindicar la llibertat. Es tractarà d’un recorregut a peu format per quatre columnes, una de les quals passarà per les comarques penedesenques. Les quatre columnes confluiran a Montserrat.

La_Marxa_SomI des de l’Anoia informen que ja estan preparant els actes a l’entorn d’aquesta marxa al seu pas per Igualada, el 29 de juliol.

El grup promotor de la marxa a Igualada avança que han previst “una sèrie d’actes, assemblees populars, sopar popular, i l’actuació d’un grup de música a la Plaça Pius XII, a les 23h”. Els propers dies aniran informant de tots els detalls de la rebuda.

A banda, i per escalfar motors, el nucli de la Marxa Som a Igualada, juntament amb altres entitats, ha preparat dos actes previs. En concret, es tracta de dues xerrades el 14 i el 21 de juliol, la primera sobre legislació laboral i la segona sobre Som Energia.

L’objectiu de la Marxa Som és recórrer el país físicament, i cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica. I per això anirà poble a poble, plaça a plaça, per plantejar diàlegs sobre “com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa”. Els organitzadors subratllen que “es tracta d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat”.

Via www.xarxapenedes.cat

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca