La Marxa Som, una reivindicació a peu per la plena llibertat, passarà per Igualada el 29 de juliol

362

Aquest mes de juliol la Marxa Som recorrerà les comarques del Principat de Catalunya per tal de reivindicar la llibertat. Es tractarà d’un recorregut a peu format per quatre columnes, una de les quals passarà per les comarques penedesenques. Les quatre columnes confluiran a Montserrat.

La_Marxa_SomI des de l’Anoia informen que ja estan preparant els actes a l’entorn d’aquesta marxa al seu pas per Igualada, el 29 de juliol.

El grup promotor de la marxa a Igualada avança que han previst “una sèrie d’actes, assemblees populars, sopar popular, i l’actuació d’un grup de música a la Plaça Pius XII, a les 23h”. Els propers dies aniran informant de tots els detalls de la rebuda.

A banda, i per escalfar motors, el nucli de la Marxa Som a Igualada, juntament amb altres entitats, ha preparat dos actes previs. En concret, es tracta de dues xerrades el 14 i el 21 de juliol, la primera sobre legislació laboral i la segona sobre Som Energia.

L’objectiu de la Marxa Som és recórrer el país físicament, i cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica. I per això anirà poble a poble, plaça a plaça, per plantejar diàlegs sobre “com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa”. Els organitzadors subratllen que “es tracta d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat”.

Via www.xarxapenedes.cat