En marxa la convocatòria 2017 de les subvencions per a entitats esportives a Vilanova del Camí

21

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, a través d’Esports, obre una nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives per a la promoció de l’esport al municipi. Enguany hi ha previst un import total de 22.000 €, que representa un increment de gairebé un 13% respecte el 2016.

Vilanova del Camí té una vintena d’entitats esportives que treballen per al foment l’esport en, al menys 12 modalitats esportives diferents: futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, tennis, tennis taula, gimnàstica rítmica, arts marcials, excursionisme, ciclisme, petanca, pesca, i esport escolar de base, entre d’altres. Dins el programa de suport a clubs, l’Ajuntament manté convenis de col·laboració amb les entitats per a l’ús dels espais esportius municipals i obre, un cop l’any aquesta convocatòria d’ajuts econòmics.

Les bases 2017, igual que en anualitats anteriors, permeten la presentació de dos formularis, un per programa convocat. El programa 1 va adreçat als projectes de foment de l’esport federat, de base i també l’esport escolar, mentre que el programa 2 es podrà presentar amb motiu de l’organització, per part de les entitats, d’activitats esportives puntuals d’especial rellevància.

Les entitats esportives del municipi que compleixin els requisits, podran presentar les sol·licituds i la documentació requerida fins el proper dia 22 de maig al registre municipal o bé a les oficines del Servei d’Esports.

Tota la informació referent a la convocatòria 2017, així com la publicació de les bases i dels formularis, es podrà trobar penjada al web municipal vilanovadelcami.cat.