Martí Rossell i Marina Diaz guanyen el I Concurs de crítica teatral de La Mostra d’Igualada
M

26 de maig de 2015

mostra.jpg

La Mostra d’Igualada i Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques, integrada per més de 40 crítics del país han fet públics, aquest dimarts, els guanyadors del I Concurs de crítica teatral de la fira convocat en les categories infantil i juvenil.
Els igualadins Martí Rossell Pelfort, de 12 anys, i Marina Diaz Forn, de 15 anys, han guanyat els primers premis per la seva crítica dels espectacles ‘Monstres’ de la companyia Aflel i ‘Ricard de 3r’ d’À trois teatre, respectivament.
El segon i tercer classificats en la categoria infantil són Biel Rossell Pelfort i Cristina Batalla Vilà, mentre que en la categoria juvenil, Marta Aloy Jorna i Georgina Martí Figueras han quedat en segona i tercera posició.
Els guardons consisteixen en vals de compra dotats en 100, 50 i 25 euros, en funció de la classificació, gentilesa de les llibreries Abacus Cooperativa, Aqualata i Cal Rabell. Els premis s’atorgaran personalment el proper divendres, a partir de les 18h, a cadascuna de les botigues.
El jurat del concurs, format per Belen Ginart, Juan Carlos Olivares i Jordi Bordes, ha valorat molt positivament “l’exercici de racionalització i redacció dels autors en condensar l’emoció d’un espectacle amb un text propi”. Segons l’elenc de crítics de Recomana, “el públic s’està erigint a dia d’avui com una veu prescriptora més i és molt saludable que, des que és petit, s’incentivi la seva mirada externa perquè pugui valorar una disciplina artística”.
Les crítiques guanyadores s’han publicat al web de La Mostra i a la secció Noves
Veus de Recomana.cat.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?