La secretària general d’ERC, Marta Rovira, visita l’Alta Segarra per conèixer les inquietuds del territori

18

La secretaria general d’Esquerra Republicana i diputada, Marta Rovira, va visitar el passat divendres les poblacions de Sant Martí Sesgueioles, Calaf i Els Prats de Rei (Alta Segarra) per a conèixer les inquietuds del territori i les polítiques que s’estan duent a terme.

La visita va comença a mig matí al municipi de Sant Martí Sesgueioles, on la secretaria general va ser rebuda per l’alcaldessa Rosa Narbona, els regidors del consistori i altres representants comarcal d’ERC. Després d’una productiva reunió a la seu de l’ajuntament, amb signatura del llibre d’honor inclosa, Rovira va passejar pel poble, visitant comerços i restaurants per tal de captar les preocupacions dels veïns i respondre a tots els dubtes que li van plantejar.

Des de Sant Martí Sesgueioles, la diputada es va traslladar a Calaf, on l’alcalde Jordi Badia la va rebre a la seu consistorial per tractar els principals temes del municipi i l’Alta Segarra. Rovira va estar acompanyada per la també diputada Alba Vergés, que va atendre d’igual manera les demandes del batlle. En acabat, tota la comitiva es va trobar al Casal de Calaf, amb militants, regidors, alcaldes i simpatitzants d’ERC per a compartir un dinar i poder parlar de forma distesa de les qüestions d’actualitat.

Per tancar la jornada, la secretaria general dels republicans va visitar el poble de Prats de Rei, on va signar el llibre d’honor de l’ajuntament i va tenir l’oportunitat de veure, acompanyada per l’alcaldessa Cristina Mas i els regidors el museu municipal sobre les troballes històriques de Prats. La visita va ser doncs, molt productiva per una i altra part.