Marina Salanova Oliva, millor esportista universitària en futbol

47

Ahir dimecres dia 2 d’octubre, Marina Salanova Oliva va rebre el guardó com a Millor Esportista Universitària de la modalitat de futbol femení. Un premi entregat pel Rector de la universitat a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, a la Plaça Universitat.
La Marina, amb 24 anys recent fets, ha finalitzat enguany els estudis de Grau Universitari de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Ha estat jugant a futbol, exercint de capitana, amb l’equip universitari durant els quatre anys; la Marina i l’equip de futbol de la Universitat de Barcelona han quedat dues vegades Campiones de Catalunya i han fet dues participacions al Campionat d’Espanya Universitari, en el qual van obtenir a Almeria la tercera posició.

També va tenir l’oportunitat de viatjar al Marroc la primavera de 2019 amb la Selecció Catalana Universitària per realitzar un amistós contra un equip de Chefchaouen i contribuir a fomentar el futbol femení arreu del país.

Actualment i des de fa tretze temporades (va començar amb només 11 anys), forma part del Club Futbol Igualada, que milita a Primera Divisió Nacional.