10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Marc Ollé també aconsegueix la victòria a la marató de Lles
M

Publicitat
L’anoienc Marc Ollé Bernades va aconseguir aquest passat cap de setmana una altra victòria, en aquest cas a la marató de Lles, amb un recorregut de 44km i +2500m de desnivell que aconseguia completar amb 4h28min.
La marató feia un recorregut 5 estrelles, començant del refugi de Cap del Rec, seguint el GR baixant primer a Viliella i remuntant des d’aquest punt una emblemàtica i dura pujada de +1500m fins al cim més alt de la Cerdanya, la Tossa Plana de Lles (2905m) pujant per la tartera oest. A partir d’aquí combina trams d’alta muntanya, les pistes d’esquí de fons de Lles i Aransa, passant pels Estanys de la Pera i finalment culmina amb una última pujada al Pla de la Llet.
El Marc feia tot el recorregut amb el seu company d’equip de Merrell, Marc Pinsach. Els dos junts coronaven la Tossa Plana amb un ritme frenètic, a partir d’aquí van seguir plegats fins Aransa, al km31, on el Marc Pinsach no va poder seguir el ritme. El Marc Ollé coronava el Pla de la Llet ja amb 4min d’avantatge i va arribar primer de nou al Cap del Rec amb 8min de coixí respecte el segon classificat, i gairebé mitja hora del tercer.
“Venia a Lles encadenant una segona cursa amb càrrega amb l’objectiu de fer varis test, sobretot de nutrició. Les cames no estaven gens fresques i costava seguir el ritme del Pinsach, en pujada sobretot. Tanmateix, vaig intentar que no s’escapés a l’inici. Personalment, estic molt satisfet ja que tot i participar en aquestes dues curses com a entrenament on el resultat era el de menys, m’emporto dues victòries, però sobretot molt bones conclusions de tots els tests que he pogut fer”, resumia en Marc.
Ollé segueix a la recta final de la preparació dels Campionats d’Europa a Montenegro.
Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies