Marc Ollé Bernades guanya el Campionat de Catalunya d’Ultraresistència
M

26 d'octubre de 2021

El corredor de muntanya igualadí Marc Ollé s’ha imposat al Campionat de Catalunya de curses d’ultraresistència, després de guanyar la Trepitja Garrotxa. Ollé s’ha emportat la cursa i el títol amb un temps de 9:24:32. La prova, de 84 quilòmetres i un desnivell positiu de 4.750 metres, ha permès conèixer l’Alta Garrotxa en profunditat, passant pels llocs més espectaculars de la comarca, com el Puig Ou, el Puig de les Bruixes, el Comanegra, Sant Aniol d’Aguja, Beget i Talaixà. A més del títol, Ollé també ha aconseguit establir un nou registre de rècord de la prova. Ollé que ja va guanyar a Bastions a la Copa Catalana d’Ultraresistència ha demostrat que és un dels corredors que ha tancat la temporada amb un clar creixement.

La Trepitja Garrotxa és un esdeveniment solidari. El CE d’Olot destinarà tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, qui treballa en projectes de recerca mèdica infantil.

Podi per la també igualadina Elisa Mas
En categoria femenina també va destacar una anoienca. En aquest cas es tracta d’Elisa Mas, que va quedar tercera i es va penjar el bronze en el campionat de Catalunya després d’una lluita amb Olga Sierra per aconseguir aquest tercer lloc. Mas va superar a Sierra poc abans del penúltim punt de pas a Palomeres i va aconseguir entrar ben afinada a Oix tercera amb un temps de 14:50:34

Creus que Igualada necessita més carrils bici?