8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Marc Moreno (CAI) i Jackeline Gómez (C.A. Vilafranca), guanyadors de la Cursa Green Run Barri del St. Crist
M

Publicitat

Dissabte passat a la tarda, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 24ª edició de la Cursa Popular Green Run, novament sobre l’itinerari mixt per asfalt i camins forestals d’uns 5 km. aproximats, enguany amb sortida i arribada al c/Josep Galtés, conjuntament amb la 3ª Caminada Popular, i que van comptar amb la participació global de 180 atletes entre les 2 proves.

Els guanyadors absoluts de la Cursa Green Run foren l’atleta del CAI Petromiralles Marc Moreno en masculins, amb 16’56”, i la corredora del C.A. Vilafranca Jackeline Gómez, 1ª femenina i 22ª general amb 20’48”.

En masculins era 2n el Juvenil Riduan Boulbayem – CAI Petromiralles – amb 17’14”, seguit de Sergi Ariaca – Independent – 3er amb 17’27”, entrant 4t Nil Alonso – C.E. R. Roca Running amb 18’23”, i 5è Victor Montaner – CAI Popular – amb 18’34”.

En la general femenina, era 2ª i 28ª gral. Francina González – CAI Triatló Petromiralles – amb 21’54”, entrant 3ª i 33ª gral. Assumpta Castelltort – CAI Triatló Petromiralles – amb 22’08”, 4ª i 40ª gral. Mireia Mauri, amb 23’06” i 5ª i 43ª gral. Vanessa Lobo, amb 23’25”.

Els atletes de major edat participants foren Ernest Compte i Dolors Novellón, i els premis als primers del Barri foren per a Josep Pont i Àngels Costas. La Caminada Popular era no competitiva. Es poden consultar els resultats de la cursa al web: www.clubatleticigualada.com

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de la cursa, va comptar amb la participació de la Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada Carme Riera, de la presidenta de l’Assoc. de Veïns del Barri del St. Crist, Lluisa Morcillo, del president del CAI Petromiralles, Lluis Cañamares, de Josep Mª Barquilla, de Marathon Esports, i de Carme Martin, de Fruites Lluis i Carme.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies