La Marató de Piera TV recull 4 tones d’aliments per les famílies més desfavorides del municipi

30

El passat dissabte dia 10 de desembre es va celebrar la 18a edició de la Marató de Piera TV. L’esdeveniment, organitzat de forma conjunta per Càritas Parroquial i la televisió local, va aconseguir una nova xifra rècord atès que es van recollir un total de 4 tones d’aliments que es destinaran a atendre a les famílies més desfavorides del municipi.

Pels estudis de la televisió local i per l’Espai d’Entitats hi van passar centenars de pierencs i pierenques així com veïns de poblacions properes que van fer les seves aportacions i van ajudar a assolir una xifra mai esperada pels voluntaris de la Televisió de Piera.

Des de l’organització asseguren que aquest recapte no hauria estat possible sense la implicació i les aportacions d’entitats, empreses, comerços i particulars que van posar el seu granet de sorra en aquesta iniciativa solidària, així com en la resta d’activitats prèvies organitzades com, per exemple, la gala celebrada el passat 27 de novembre.

Així mateix, també es vol agrair la col·laboració de l’equip humà de la Televisió de Piera, format per voluntaris, que amb els seus esforços i la seva dedicació van fer possible que, un any més, la campanya de recollida d’aliments de la Gala  i la Marató de Piera TV fossin tot un èxit.