5.6 C
Igualada
Diumenge, desembre 6, 2020

Magí Senserrich, escollit nou President de la Fira d’Igualada

La Fira d’Igualada va celebrar l’Assemblea General de Socis on es va escollir Magí Senserrich Guitart com a nou President, Rosa Plassa Soler com a Vicepresidenta i a la resta de la nova junta formada per Guillem Tort Castellano, Anna Parera Huertas, Javier González Cobacho, Joan Costa Cor, Anna Vilarrubias Castelltort, Pep Cubí Guim, Pep Morera Dalmau, Miriam Salazar Perez, Ester Llimós Guasch, Albert Llimós Guasch, Isabel Juvé Fontoba, Josep Ma Vergés Prat, Joan Talavera Gumà i Jesús Enrique de Pedro.

Senserrich va agafar el relleu de la mà d’en Joan Domenech, President els últims 7 anys, que va fer un balanç molt positiu del treball de l’equip i els canvis realitzats.

En la presentació de la nova junta, en Senserrich destacà la incorporació de noves persones al projecte a la vegada que hi ha persones amb una llarga trajectòria a Fira. Totes elles amb un denominador comú, “persones amb talent i compromís pel desenvolupament econòmic i social d’Igualada i comarca”, va destacar. També es va marcar com objectius potenciar la participació i la qualitat, donant continuïtat aquelles novetats introduïdes en el mandat anterior, i la creació de noves comissions de treball com la de noves iniciatives pensada per plantejar noves fires. Va posar de relleu la importància de les col·laboracions amb institucions i entitats que fan possible un major impacte en les fires. Senserrich destacà el suport de l’Ajuntament d’Igualada en totes les Fires i el de la Unió Empresarial de l’Anoia en la Fira Maqpaper .

Finalment, Senserrich va presentar el calendari de Fires d’aquest 2020: la Fira de Reis del passat 6 de gener i que va ser un èxit, l’Aerosport, FirAnoia, Maqpaper, la Fira Automercat, el Tastanoia, Fira de Nadal i el tradicional Mercat d’Antiguitats, Col·leccionisme, Art i Artesania de cada diumenge final de mes. També es treballarà per la Fira Bstim del 2021 que es fa bianualment.

Per la seva part, Joan Domènech va agrair a la junta sortint i l’equip professional de l’entitat, la tasca realitzada en aquest anys i el compromís personal de tots ells i elles.

Destacà també la bona relació amb les entitats igualadines i amb l’Ajuntament d’Igualada, i gracies a això, en aquest set anys s’han realitzat importants canvis en totes les fires ja sigui de concepte, ubicació dates o continguts, i creant-ne de noves com la fira professional BSTIM.

Domènech deixa l’entitat després d’haver estat escollit president de la Unió Empresarial de l’Anoia, per dedicar-se a aquesta i a la seva empresa.

La Fira d’Igualada és una entitat sense ànim de lucre que té com objectiu fomentar fires, mercat, festes i potenciar la industria, el comerç i l’agricultura d’Igualada i la seva comarca.

 

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Projecte de millora de la Plaça de la Unió consensuat amb els veïns

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ja disposa del projecte de remodelació i millora de la Plaça de la Unió de Vista Alegre. El projecte...

Projecte comarcal esTic+aprop per impulsar la tecnologia en la gent gran

El Consell Comarcal, a través del Consell de la Gent Gran de l’Anoia i amb la col·laboració de diferents ajuntaments del territori, han posat...

Alumnes del Milà fan voluntariat social a la residència Pare Vilaseca

Durant els mesos d’octubre i novembre un grup de 22 alumnes del Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, de l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada...

Igualada Comerç intensifica l’activitat davant les festes de Nadal

El passat cap de setmana es va viure intensament per part del comerç igualadí. Moltes ofertes i descomptes varen convidar als ciutadans a comprar....

Un altre pla. Un altre fracàs?

Fa uns mesos que sentim parlar del Pla Director Urbanístic de l’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena, però el PDUAECO només és un dels...
Compartir