L’Yvette Pons CB Igualada es juga la permanència a Copa Catalunya

90

Aquest dissabte comencen uns partits decisius pel primer equip femení del Club Bàsquet Igualada. S’inicia un play-out amb el TGN Bàsquet on un dels dos equips aconseguirà la permanència a Copa Catalunya.

L’Yvette Pons CB Igualada afronta amb molta força el primer partit que tindrà lloc al pavelló de Les Comes aquest dissabte a les 17.30h. Malgrat que jugar un play-out no és la situació desitjada cal recordar que aquest equip, liderat pel tècnic Sergi Alamillo, està jugant en una categoria superior com és la Copa Catalunya i només hi ha dues competicions de rang més elevat per sobre i han demostrat que són capaces de remuntar aquesta situació.

En la fase regular l’Yvette Pons Igualada va quedar classificat en 10a posició, la primera que t’obliga a disputar aquesta fase de permanència, mentre que el TGN va aconseguir la plaça per disputar el play-out pels pèls, quedant en 13a posició. L’Igualada, però, ha perdut els dos enforntaments directes que s’han disputat durant la temporada regular.

Des del club s’està fent una crida a omplir el pavelló, dissabte a la tarda, per tal de donar suport a aquestes jugadores que s’enfronten al repte més important de tota la temporada.