L’original ‘patxanga’ dels Strombers ambientarà la Festa de Cap d’Any de Vilanova
L

30 de desembre de 2022

Un any més, la revetlla de Cap d’Any es podrà viure sense sortir de Vilanova del Camí amb música en directe. El grup Strombers actuarà a Can Papasseit mitja hora després de donar la benvinguda al nou any 2023.

La celebració, organitzada per la regidoria de Festes vilanovina, començarà a partir de les 00:30 i s’allargarà fins a les 5:00 h, amb el tancament a càrrec del DJ local Javi Mancebo.

L’entrada serà gratuïta per a tothom i hi haurà servei de bar a càrrec del grup Dark Season de l’escola Urban Essence.

Strombers porta a Vilanova del Camí la seva gira Strombersions, per a la qual ha triat grans himnes rockers i festius d’altres grups del panorama català i nacional. Prometen un directe de dues hores on ho deixaran tot de cap per avall amb “un directe gamberro i festiu a més no poder” i una original ‘patxanga’.

A la revetlla també hi haurà servei de barra de bar, a càrrec de l’entitat Dark Season (el pagament s’haurà de fer en metàl·lic).

Per tancar la nit, el DJ local Javi Mancebo posarà música fins a les 5 h de la matinada. De segur que engrescarà també a tothom a ballar i cantar temes que continuen desafiant el pas del temps i altres més actuals.

La regidoria de Festes tornarà a vetllar per prevenir i actuar contra el sexisme en aquesta activitat d’oci nocturn i a la sala polivalent també hi haurà un Punt lila. Aquest és un espai destinat a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en espais públics. Qualsevol persona es pot adreçar en qualsevol moment a buscar suport o assessorament, si així ho necessita.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?